Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste bună pentru CSM Bucureşti! Nora Mork este aproape de revenire. Anunţul făcut de jucătoare

EXCLUSIV | Veste bună pentru CSM Bucureşti! Nora Mork este aproape de revenire. Anunţul făcut de jucătoare

Handbal

Comentarii

Nora Mork (28 de ani) este aproape de revenirea în teren, afirmaţie pe care a făcut chiar jucătoarea de la CSM Bucureşti. Chinuită de accidentări în ultima perioadă, handbalista din Norvegia este optimistă acum când se gândeşte la viitorul în sportul pe care îl iubeşte şi practică de o viaţă.

"Merge bine. Sper ca în ianuarie voi începe să alerg şi voi fi mai aproape de a juca handbal", a declarat Nora Mork, cea mai bună marcatoare de la Jocurile Olimpice din 2016, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Nora Mork se află în perioada de recuperare, după ce la finalul lunii august a suferit cea de-a noua intervenţie chirurgicală din carieră. Norvegianca a venit în vară la CSM după o perioadă lungă de inactivitate, tot din cauza unor accidentări.

Mork a apucat să joace 30 de minute pentru CSM, în Supercupa cu SCM cu Râmnicu Vâlcea, pierdută de CSM Bucureşti. În startul rerprizei secunde s-a accidentat însă la genunchiul stâng, iar diagnosticul a fost extrem de dur, ruptură a ligamentului încrucişat anterior.

Afla mai multe despre: nora morkcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare