Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste bună pentru fanii lui Dinamo! Mihalcea vrea să câştige un trofeu în acest sezon: "Am totul pus la punct"

EXCLUSIV | Veste bună pentru fanii lui Dinamo! Mihalcea vrea să câştige un trofeu în acest sezon: "Am totul pus la punct"

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea (43 de ani) l-a înlocuit pe Dusan Uhrin pe banca lui Dinamo, însă nu a antrenat în niciun meci oficial, pentru că imediat s-a suspendat Liga 1.

Antrenorul lui Dinamo a profitat de această situaţie şi nu doar că a menţinut un permanent contact cu elevii săi, dar şi-a studiat şi adversarele şi se simte 100% pregătit pentru reînceperea campionatului: "Din acest punct de vedere de studierii a echipei, a implementării unei idei de joc, a acumulării a cât mai multe informaţii despre echipă şi adversari, da, pot să spun că a fost un avantaj. Am avut timp, tot ce înseamnă analiză, studiu despre adversarele noastre, am totul pus la punct", a declarat Mihalcea în cadrul emisiunii Sport Report. 

Odată ce vor reîncepe antrenamentele în mod organizat, Mihalcea este pregătit pentru a îi face pe fanii dinamovişti fericiţi. Tânărul tehnician şi-a fixat un prim obiectiv îndrăzneţ: "Obiectivul e de a câştiga Cupa României şi o clasare să nu ne dea emoţii în acest final de campionat. Pentru anul viitor, primul obiectiv e accederea în play off", a mai spus Mihalcea. 

Dinamo este calificată în sferturile de finală ale Cupei României după ce a eliminat-o pe Academica Clinceni, scor 1-0. 

Afla mai multe despre: dinamomihalcea 

viewscnt
Articole similare