Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Veste de ultimă oră despre situaţia lui Giedrius Arlauskis. Unde ar putea juca lituanianul: ”Un portar foarte bun!”

EXCLUSIV Veste de ultimă oră despre situaţia lui Giedrius Arlauskis. Unde ar putea juca lituanianul: ”Un portar foarte bun!”

CFR Cluj

Comentarii

Intr-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Mario Camora, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din Liga 1, a vorbit şi despre situaţia coechipierului său, Giedrius Arlauskis.

După doi ani şi jumătate şi două titluri de campion cucerite cu CFR Cluj, aventura lui Giedrius Arlauskis pare să ajungă la final, în această vară. Lituanianul a fost convins de campioni să rămână şi în acest sezon în Gruia, iar ofertele pe care fotbalistul le are pe masă cântăresc greu, în privinţa viitorului său. Una dintre ele este de la Beşiktaş Istanbul: ”Nu ştiu încă 100% dacă pleacă Arlauskis.  Eu cred că Arlauskis poate să rămână la CFR. E un portar foarte bun” ne-a declarat în exclusivitate Mario Camora.

CFR s-a ”acoperit” prin transferul lui Bălgrădean de la FCSB, un goal keeper despre care Mario Camora are doar cuvinte de laudă: ”Bălgrădean e un portar foarte bun şi el şi e încă o soluţie”

Camora pare decis să continuie la CFR Cluj. A cucerit deja trei titluri de campion al României cu gruparea din Gruia, dar vrea mai mult: ”Încă 3 titluri. Acesta de anul acesta şi încă doi ani de contract cât mai am. Şi după aceea cu siguranţă o să mai joc. Mă simt foarte bine şi cu siguranţă o să mai joc. Dar cu titlul acesta, încă doi ani apoi, să punem încă 5 titluri. Sincer, am fost optimist pentru acest parcurs la acest club şi aveam încredere că o să vină cineva care o să ajute. O echipă ca CFR nu moare niciodată” a mai spus Camora, pentru Telekom Sport.

Mario Jorge Malico Paulino sau Camora cum este el cunoscut iubitorilor de fotbal din România a ajuns în Liga 1 în 2011, după ce evoluase în Portugalia pentru Valvedez, Beira-Mar, Pampilhosa sau Naval. A bifat 236 de meciuri pentru actuala campioană a României şi a cucerit trei titluri de campion în Liga 1, Cupa României, dar şi Supercupa României. Este considerat unul dintre cei mai buni străini care au jucat vreodată în fotbalul nostru.

Afla mai multe despre: camoraarlauskis 

viewscnt
Articole similare