Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru Man, Moruţan şi Drăguş! Cluburile uriaşe venite în România pentru ei

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru Man, Moruţan şi Drăguş! Cluburile uriaşe venite în România pentru ei

Fotbal intern

Comentarii

Veste mare pentru tricolorii mici. Reprezentanţii mai multor cluburi importante din Europa au venit, joi, să urmărească partida amicală cu Belgia, din această seară, meci programat la Cluj-Napoca.

Este vorba de reprezentanţii a 16 cluburi din Italia, Spania, Anglia şi Franţa, printre care se numără Internazionale Milano, AS Roma, Udinese, Torino, Atalanta, Stoke City, Tottenham Hotspur, Real Valladolid, FC Sevilla şi Nantes.

Rămâne de văzut pentru cine au fost trimişi toţi aceşti scouteri, însă este cert că această veste nu este una întâmplătoare. În vară, s-a vorbit intens despre faptul că AS Roma îl monitorizează pe atacantul echipei FCSB, Dennis Man. De asemenea, Sevilla, AS Roma şi Tottenham au avut reprezentanţi şi la meciul pe care tricolorii mici l-au jucat contra Ţării Galilor, tot la Cluj-Napoca, în preliminarii.

Reprezentativa Under 21 a României întâlneşte astăzi, de la ora 19:00, selecţionata similară a Belgiei, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, într-o partidă amicală. Atât România, cât şi Belgia vor evolua la Campionatul European de tineret care se va desfăşura anul viitor în Italia şi San Marino.

Afla mai multe despre: morutanmanromania 

viewscnt
Articole similare