Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru olteni! ”Mă simt bine din punct de vedere fizic”. Când va debuta Gardoş pentru Craiova

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru olteni! ”Mă simt bine din punct de vedere fizic”. Când va debuta Gardoş pentru Craiova
Comentarii

Florin Gardoş a semnat cu Universitatea Craiova în ultima zi de mercato şi nu a fost inclus de Devis Mangia în lotul oltenilor pentru meciul cu Poli Timişoara.

Într-o intervenţie de pe Ion Oblemenco, Gardoş a povestit la Telekom Sport cum a fost reîntâlnirea cu fotbalul românesc şi a explicat de ce nu a fost păstrat în lot pentru jocul cu Timişoara.

Mă simt bine din punct de vedere fizic. Am venit abia de trei zile, nu am făcut aşa multe antrenamente cu echipa. Îmi trebuie puţin timp să văd echipa şi să-mi dau seama de ideile antrenorului. Mă bucur că am ajuns aici şi abia aştept să văd cum va fi atmosfera.

Sper să am ocazia să joc şi să reuşesc de la început să am evoluţii bune. Am venit să mă ajut pe mine şi să ajut echipa. Lucrurile sunt mult mai bine puse la punct faţă de ce am lăsat eu când am plecat din România.

Cel mai mult contează ce va fi la finalul campionatului. E foarte important să câştigăm în seara asta ca să intrăm cu şanse reale la titlu în PlayOff. Ar fi ceva extraordinar să câştig campionatul cu Craiova. Cel mai frumos lucru e să câştigi trofee în fotbal”, a spus Florin Gardoş, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gardoscraiovatimisoara 

viewscnt
Articole similare