Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru sportul românesc! O uriaşă campioană revine în activitate

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru sportul românesc! O uriaşă campioană revine în activitate

Sporturi

Comentarii

Andreea Chiţu, cea mai valoroasă judokană a României în clipa de faţă a dezvăluit, în exclusivitate pentru telekomsport.ro, că în luna noiembrie, cel mai târziu în decembrie, va reveni pe tatami pentru a-şi relua antrenamentele în vederea marilor competiţii.

Asta după ce, în urma cu câteva luni, Andreea s-a accidentat fiind diagnosticată cu ruptură de ligamente încrucişate. ”Acum sunt într-o perioadă de refacere. Merg la sală unde fac exerciţii, dar, pe tatami, voi începe pregătirea specifică în luna noiembrie, cel mai tarziu în decembrie. În concursuri mi-am propus să revin la începutul anului viitor”, a declarat Andreea Chiţu pentru telekomsport.ro.

Şi Corina Căprioriu se gândeşte la revenire

Alături de Andreea Chiţu un alt nume de top al judo-ului feminin românesc ar putea reveni în circuitul marilor competiţii. Este vorba despre Corina Căprioriu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. ”Vreau să am o discuţie cu domnul preşedinte Cozmin Guşă, după care voi lua decizia privind data revenirii în sportul de performanta”, spunea, nu cu mult timp in urma, Corina Căprioriu. 

Afla mai multe despre: andreea chitujudocorina caprioriu 

viewscnt
Articole similare