Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste importantă în lupta pentru titlu! Echipa care l-a impresionat pe Cornel Dinu după prima etapă: "A fost net superioară celorlalte"

EXCLUSIV | Veste importantă în lupta pentru titlu! Echipa care l-a impresionat pe Cornel Dinu după prima etapă: "A fost net superioară celorlalte"

FCSB

Comentarii

Prima etapă din noul sezon al Ligii 1 s-a terminat odată cu meciul Dinamo - Hermannstadt, scor 1-1, iar Cornel Dinu a tras primele concluzii. Specialistul Telekom Sport a susţinut că FCSB a fost echipa care "a fost net superioară celorlalte".

Cornel Dinu, impresionat de FCSB după victoria cu Astra

Victoria FCSB-ului cu 3-0 în faţa Astrei a fost analizată de Cornel Dinu, care a evidenţiat lipsa de implicare a celor două vedete de la Giurgiu, Denis Alibec şi Constantin Budescu: "Din nou, cei doi (n.r. - Budescu şi Alibec) au kilograme în plus. Acolo e foarte important să te gândeşti la logica existenţei, cine comandă. Nu ştiu dacă acum comandă cineva. Nu se poate, Budescu are vreo 6-7 kilograme în plus. E un jucător de execuţie, dar dacă nu are prezenţă fizică, mişcare în teren, e zero, cum a fost în partida asta. La fel şi Alibec, care pe undeva ar avea o explicaţie, dar nu o justificare, că se gândeşte mai mult să plece", a declarat Cornel Dinu.  

Se pare că schimbarea de staff se simte la FCSB, după ce Toni Petrea a fost instalat antrenor şi Thomas Neubert a fost numit preparator fizic. Cornel Dinu a evidenţiat plusurile echipei lui Gigi Becali, după prima etapă din Liga 1:

"Eu continui să îi spun Steaua (n.r. - FCSB-ului), oricât aş deranja, pentru că aceasta este. Este continuitate, Steaua este această echipă. 

FCSB mi se pare o echipă bine antrenată pentru momentul actual, o echipă mobilă, o echipă agresivă, care, în fine, te duce cu gândul că este capabilă, prin autoritatea şi conţinutul antrenamentului să pună în valoare jucătorii care au inconstestabil calitate. Ce este important este ca aşa ceva să dureze.

Dintre toate echipele primei etape, din punct de vedere fizic, al realismului tactic şi al prestaţiei, Steaua (n.r. - FCSB) a fost net superioară celorlalte. Fără să punem în calcul şi că Astra a fost poate cea mai jalnică. Practic, nu a avut adversar. Scorul a fost 3-0, dar putea să fie 6-0, 7-0 pentru Steaua (n.r. - FCSB)", a mai spus specialistul Telekom Sport. 

VIDEO Astra - FCSB 0-3 (Man 33, Tănase 37, Moruţan 90+1 pen)

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbastra 

viewscnt
Articole similare