Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste proastă pentru CSM Bucureşti! Încă o accidentare în tabăra ”tigroaicelor”: s-a rupt şi Andrea Lekic!

EXCLUSIV | Veste proastă pentru CSM Bucureşti! Încă o accidentare în tabăra ”tigroaicelor”: s-a rupt şi Andrea Lekic!

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia CSM Bucureşti, scor 20-19 (9-10), în meci contând pentru etapa a V-a a Ligii Naţionale.

CSM Bucureşti se află la a doua înfrângere în campionat, după cea din etapa inaugurală, 24-25 în deplasare, la HC Zalău. La finalul partidei, antrenorul Thomas Ryde a completat însă ziua cu o veste şi mai proastă: Andrea Lekic s-a accidentat!

”A fost şi ghinion astăzi, dar cel mai important este că avem încă o accidentare, Andrea Lekic, şi am şi pierdut meciul. A fost un meci foarte greu” a anunţat tehnicianul, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

El a vorbit despre momentul ceva mai slab al echipei sale şi dat tonul mobilizării generale: ”Trebuie să ne revenim, Liga Campionilor începe în două săptămâni, aşa că trebuie să o luăm de la capăt. Multe jucătoare vor merge acum la echipa naţională şi vom vedea cum vom arăta lunea viitoare, când ne vom reuni. Într-un fel, sunt foarte mândru de cum ne-am descurcat în ultimul minut. Am avut câteva probleme în meci,  dar am crezut şi am fost aproape de un egal” a mai spus Ryde, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Andrea Lekic: ”Am mai avut probleme la acest picior!”

Starul CSM-ului, Andrea Lekic a vorbit şi ea după meci, inclusiv despre problemele la picior: ”Nu ştiu exact ce este, cred că s-a întins ceva la picior, aşa că vom vedea. Am vrut să continui, dar durerea a fost mai mare decât m-am aşteptat. Am mai avut probleme la acest picior şi înainte, dar mie mi-s apărut că a fost un fel de întindere.Am făcut câteva mişcări ciudate pe teren şi am simţit imediat că nu e de glumă. Nu cred că este vorba despre o accidentare gravă, chiar sper şi cred asta, dar durerea nu m-a lăsat să joc” a confirmat Andrea. 

Lekic este una dintre cele mai titrate handbaliste care a ajuns în România. Fostă jucătoare la Gyor, Krim sau Vardar printre altele, Andrea Lekic a fost desemnată cea mai bună jucătoare din lume în 2013 şi cea mai bună jucătoare din Serbia de 7 ori. În 2013 a câştigat şi Liga Campionilor cu Gyor, iar la Cupa Mondială din 2013 a terminat pe locul 2. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: csm bucureştiandrea lekic 

viewscnt
Articole similare