Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Veste senzaţională pentru FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de impresarul lui Budescu: ”Asta mi-a transmis, situaţia e clară”

EXCLUSIV | Veste senzaţională pentru FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de impresarul lui Budescu: ”Asta mi-a transmis, situaţia e clară”

FCSB

Comentarii

Schimbat în mai multe rânduri de Dică după doar prima repriză, Constantin Budescu a decis ce va face în sezonul următor. Informaţia a fost confirmată chiar de Florin Lovin, impresarul mijlocaşului.

Intrat în conflict cu Dică şi certat în mai multe rânduri de Becali, Budescu părea că are şanse tot mai mici de a continua la FCSB. Numai că situaţia mijlocaşului s-a schimbat în ultima perioadă, iar Florin Lovin a confirmat că Budescu va rămâne în continuare la FCSB.

Budescu este foarte liniştit şi foarte relaxat. A zis că nu vrea să plece de la Steaua, că vrea să joace în continuare aici. <<Dacă ei aşa consideră că trebuie să se poarte cu mine, nu e nicio problemă, mergem mai departe, n-am niciun gând să plec>>. Asta mi-a transmis Budi.

Doar dacă vine o ofertă extraordinară din punct de vedere financiar va putea pleca de la Steaua”, a spus Lovin, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe