Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste surprinzătoare în fotbalul românesc! A fost anunţat viitorul lui Contra la echipa naţională: "Va pleca el singur"

EXCLUSIV | Veste surprinzătoare în fotbalul românesc! A fost anunţat viitorul lui Contra la echipa naţională: "Va pleca el singur"

Echipa națională

Comentarii

Şansele României să se califice la Campionatul European de anul viitor sunt tot mai mici şi nici jocul echipei naţionale nu îi încântă pe fani, dar nici pe experţi.

Dan Petrescu are încredere în Cosmin Contra şi ştie ce trebuie să facă selecţionerul pentru a califca România la EURO. În cazul în care nu o va face, Petrescu este de acord ca vina să cadă asupra selecţionerului şi acesta să plece: "El nu tebuie să vorbească, nu trebuie să se supere, trebuie să accepte toate aceste lucruri, dar  trebuie să califice echipa la CE. Şi în momentul când am câştigat aceste meciuri, suntem calificaţi şi nu mai poate să îi spună nimeni nimic. Dar dacă nu ne vom califica, atunci e normal să criticăm, se normal să fim negativişti şi Contra sigur va pleca el singur", a spus Petrescu în exclusivitate la Telekom Sport. 

Până în acel moment, Contra are parte de toată susţinerea lui Dan Petrescu şi îi transmite un mesaj selecţionerului: "Toată lumea îl critică, dar indiferent cine va fi antrenor, aşa va fi. Dacă ai câştiga cu 5-0 se spune că adversarul e prost, dacă baţi cu 1-0 trebuia să joci mai bine, dacă faci egal nu suntem buni, iar dacă pierdem, antrenorul e un dezastru şi toţi sunt dezastru. Cam asta e România. Contra trebuie să fie puternic şi să califice Echipa naţională la europene, să închidă gura la toţi".

Cosmin Contra este pe banca echipei naţionale din 2017, iar de la bun început obiectivul său a fost calificarea la turneul final din vara viitoare, care va avea loc şi la Bucureşti. 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare