Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste teribilă pentru Gigi Becali! Motivul pentru care Man şi Coman nu vor pleca pe o sumă mare de transfer

EXCLUSIV | Veste teribilă pentru Gigi Becali! Motivul pentru care Man şi Coman nu vor pleca pe o sumă mare de transfergalerie foto

FCSB

Comentarii

Transferurile lui Dennis Man şi Florinel Coman ar reprezenta o lovitură uriaşă pentru FCSB şi întreg fotbalul românesc, dacă Gigi Becali va primi pe cei doi sumele dorite. Acest lucru nu se va întâmpla, este de părere chiar un fost jucător al grupării "roş-albastre".

Florin Gardoş (31 de ani) este de părere că FCSB nu îi poate vinde pe Man şi Coman pe sumele cerute de Gigi Becali, chiar dacă interesul cluburilor din străinătate a devenit tot mai mare pentru cei doi foşti internaţionali sub 21 de ani. 

"Nu cred că s-ar fi vândut pe 10 milioane nici dacă nu era perioada asta.  Pentru că trebuie să ai performanţe în Europa. Chiar dacă CFR a avut performanţe în Europa, ei nu au foarte mulţi jucători tineri, majoritatea titularilor sunt de la 25 de ani în sus", a declarat Gardoş, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

  • 6.000.000 de euro este cota lui Florinel Coman

  • 5.500.000 de euro este cota lui Dennis Man

Transferuri FCSB. Cum îi poate vinde Becali pe Man şi Coman

Astfel, ca FCSB să poată să ceară sumele visate de Gigi Becali pentru cei doi jucători, gruparea antrenată de Bogdan Vintilă trebuie, în primul rând, să câştige campionatul, iar apoi să ajungă cât mai departe în competiţiile europene: "Nu cred nici în viitorul apropiat că se va vinde cineva pe suma asta, de 10 milioane, până nu se vor califica echipele româneşti în grupele europene, Europa League sau, ideal, Champions League. Atunci ar creşte cotele jucătorilor tineri foarte mult. Dar până atunci, mi-e greu să cred", a mai spus Gardoş. 

După plecarea lui Vlad Chiricheş în 2013 la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro, Gigi Becali a crezut că acelaşi lucru se va întâmpla şi un an mai târziu, când un alt club din Premier League a făcut o ofertă oficială pentru Florin Gardoş. 

Cu toate că suma oferită de Southampton pentru Gardoş nu s-a ridicat la cea plătită de Tottenham, plecarea fundaşului central în Premier League pentru 6,8 milioane de euro tot a reprezentat o lovitură dată de FCSB în anul 2014. Din păcate, accidentările dese şi de lungă durată l-au împiedicat pe Gardoş să se impună la "sfinţi", iar perioada slabă a lui a continuat şi în Liga 1, la U Craiova şi Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: transferuri fcsbmancomangigi becali 

viewscnt
Articole similare