Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste teribilă pentru Dică. Probleme mari la FCSB înainte de derby-ul cu Craiova. Cum va arăta apărarea roş-albaştrilor

EXCLUSIV | Veste teribilă pentru Dică. Probleme mari la FCSB înainte de derby-ul cu Craiova. Cum va arăta apărarea roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a primit o veste cât se poate de proastă înaintea derby-ului cu Craiova. Ameninţat cu demiterea, antrenorul FCSB-ului va avea probleme serioase în alcătuirea echipei de start în meciul cu oltenii lui Mangia.

FCSB are probleme teribile în apărare, iar veştile pe care Dică le-a primit din partea staff-ului medical sunt cât se poate de proaste. Antrenorul steliştilor spunea, într-un interviu pentru Telekom Sport, că speră ca măcar unul dintre fotbaliştii accidentaţi să revină după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale, dar lucrurile nu stau deloc aşa.

Mihai Pintilii nu va mai juca în 2018, în timp ce Bălaşa şi Momcilovici n-au putut fi recuperaţi şi vor rata derby-ul cu Universitatea Craiova.

Mai mult, Alexandru Stan, omul adus să rezolve problemele din banda stângă, nu va fi prezent în confruntarea de pe Oblemenco. Fundaşul s-a accidentat înaintea partidei cu Chiajna şi va sta pe tuşă încă două săptămâni

FILIP, ALĂTURI DE PLANIC

În aceste condiţii, Nicolae Dică va fi forţat să continue improvizaţiile din apărare. Fără soluţii de ”meserie”, tehnicianul FCSB-ului va coborî, din nou, unul dintre mijlocaşii centrali în linia de apărare. Alături de Planic va fi folosit, cel mai probabil, Lucian Filip.

Benzar, Planic, Filip şi Morais sunt oamenii care vor completa linia de apărare a roş-albaştrilor.

Supărat de problemele pe care echipa le are în defensivă, Becali e hotărât să aducă întăriri în pauza de iarnă, asta deşi îi transmisese lui Dică să se descurce cu ce are. ”Trebuie să găsim neapărat un fundaş central, nu mai vreau să am emoţii de fiecare dată”, le-a transmis Gigi celor din club.

Rămâne de văzut dacă patronul FCSB-ului va asculta de sugestiile lui Dică şi MM sau dacă va transfera din nou doar ce îşi doreşte el.

Afla mai multe despre: fcsbdicaaccidentari,  

viewscnt
Articole similare