Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste uriaşă pentru Dinamo din partea lui Mircea Lucescu! Ce poate însemna cu adevărat numirea lui Cosmin Contra

EXCLUSIV | Veste uriaşă pentru Dinamo din partea lui Mircea Lucescu! Ce poate însemna cu adevărat numirea lui Cosmin Contra

Dinamo București

Comentarii

Mircea Lucescu e de părere că noul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, e omul potrivit pentru a duce clubul la următorul nivel.

Mircea Lucescu, despre numirea lui Cosmin Contra la Dinamo

Experimentatul tehnician al lui Dinamo Kiev crede că fostul selecţioner are abilităţile necesare de a colabora eficient cu spaniolii din conducere, pe lângă calităţile de antrenor. De asemenea, Lucescu a salutat provocarea acceptată de "Guriţă":

"Experienţa lui şi relaţia lui cu noii proprietari, dacă se va ajunge acolo, pot înseamna foarte mult pentru Dinamo, pentru jucători, pentru suporteri, pentru toată lumea. Au făcut o alegere foarte bună şi este şi un curaj al lui Contra de a prelua o echipă care a avut probleme deosebite în ultimii ani. 

Orice om care se întoarce în campionatul României, după o perioadă de performanţe internaţionale, este binevenit", a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport.  

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo şi a fost prezentat oficial. Antrenorul în vârstă de 44 de ani revine astfel în Ştefan cel Mare, unde a mai antrenat în perioada februarie septembrie 2017. A fost atunci ultima dată când Dinamo s-a bătut la titlu.

Afla mai multe despre: cosmin contramircea lucescudinamo 

viewscnt
Articole similare