Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste uriaşă pentru fanii FCSB! Revenire de senzaţie pentru echipa lui Gigi Becali. Anunţ OFICIAL

EXCLUSIV | Veste uriaşă pentru fanii FCSB! Revenire de senzaţie pentru echipa lui Gigi Becali. Anunţ OFICIAL

FCSB

Comentarii

FCSB are probleme mari cu accidentările, dar Gigi Becali şi fanii roş-albaştrilor pot savura ultimele informaţii din tabăra echipei lui Vintilă.

Florin Tănase ar putea fi marea lovitură a FCSB-ului pentru derby-ul de la Craiova. Deşi a resimţit puternice dureri la gleznă şi nu s-a antrenat pe parcursul săptămânii cu echipa, unul dintre căpitanii roş-albaştrilor este aproape de o revenire de senzaţie, când puţini îl vedeau cu şanse de a juca în finalul săptămânii.

În exclusivitate pentru Telekom Sport, directorul sportiv Narcis Răducan i-a vorbit lui Alexandru Rădulescu despre situaţia medicală a decarului roş-albaştrilor: ”Eu cred că se va recupera, sunt ceva probleme sub gleznă. Am înţeles că e o zonă în care tot a fost lovit în ultimii ani şi cumva s-a uzat acolo. A făcut nişte infiltraţii şi eu cred că va fi în regulă. Oricum, nu e ceva grav, dar el tot a jucat cu durere, a făcut infiltraţii şi înainte de partida cu echipa portugheză şi nu e ceva normal, să jcoi cu asemenea dureri la fiecare partidă, aşa că doctorul e foarte atent şi tot staff-ul medical pe situaţia lui, pentru ca Florin să nu mai aibă astfel de probleme” a declarat Răducan.

Tănase este o piesă intergrantă în echipa lui Gigi Becali. În actuala stagiune el a reuşit 5 goluri şi o pasă decisivă în 14 meciuri pentru FCSB. Mijlocaşul roş-albaştrilor are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro.

Man, absent contra Craiovei. FCSB joacă duminică împotriva echipei lui Victor Piţurcă. Duel cu Gigi Becali

În altă ordine de idei, dacă Tănase păstrează şanse importante să joace contra Craiovei, atacantul echipei FCSB, Dennis Man, nu va evolua în meciul cu Universitatea Craiova.

Din informaţiile Telekom Sport, vedeta FCSB-ului nu s-a recuperat 100%, iar staff-ul tehnic al vicecampioanei a decis să nu rişte nimic, astfel că Dennis Man nu va evolua în derby-ul de duminică, meci transmis în direct la Telekom Sport 1. Dennis Man a suferit o ruptură musculară în meciul cu FC Botoşani, de la finalul lunii iulie, şi a ratat ultimele zece meciuri ale roş-albaştrilor.

Pe lângă Man, Bogdan Argeş Vintilă nu va putea miza în meciul din Bănie nici pe Marko Momcilovic, Andrei Marc şi Alexandru Stan, care încă nu şi-au reluat pregătirile cu echipa.

Meciul Universitatea Craiova - FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro, duminică, de la 21:00.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: narcis răducanflorin tănase 

viewscnt
Articole similare