Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste uriaşă pentru fanii lui Dinamo! Pas important pentru viitorul stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare: ”Am câştigat prima bătălie!”

EXCLUSIV | Veste uriaşă pentru fanii lui Dinamo! Pas important pentru viitorul stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare: ”Am câştigat prima bătălie!”

Dinamo București

Comentarii

Fanii lui Dinamo primesc şi veşti bune. Astăzi a avut loc o întâlnire importantă pentru viitorul stadionului Dinamo.

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu a anunţat că s-a implicat în problema construcţiei stadionului de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dinamovist de mic, viceprimarul care are în biroul său de la Primăria Sectorului 2 tricourile lui Dorinel Munteanu şi Marius Niculae a promis că va discuta cu Nicolae Badea pentru ca acesta din urmă să renunţe la dreptul de administrare asupra bazei sportive din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Din informaţiile Telekom Sport, întâlnirea dintre Popescu şi Badea a avut în sfârşit loc, iar fanii dinamovişti primesc o veste excelentă: viceprimarul a obţinut acordul lui Nicolae Badea, astfel că fanii ”câinilor” se vor putea bucura de o bază modernă pentru a clubului de fotbal Dinamo. Mingea pare să fiu acum în terenul Ministerului de Interne, dar cel mai probabil se va ajunge rapid la o înţelegere pentru cedarea terenului. 

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu a confirmat pentru Telekom Sport discuţiile cu Nicolae Badea: ”M-am înţeles cu domnul Badea într-o oră. Mă va susţine în proiectul meu. În maxim o lună ne vom vedea cu mai mulţi oameni reprezentativi din viaţa şi istoria lui FC Dinamo Bucureşti cu care vom crea o echipă din care va face parte şi domnul Badea, pentru construirea Stadionului Dinamo. Mingea va fi doar la Ministerul de Interne. Personal am câştigat prima bătălie” a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport, viceprimarul sectorului 2, Dan Popescu.

Primăria va satisface toate dorinţele fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo ca urmare a înţelegerii de principiu de astăzi. Mircea Rednic şi foşti mari jucători din Ştefan cel Mare vor participa şi ei la următoarele discuţii. 

Afla mai multe despre: nicolae badeastadion 

viewscnt
Articole similare