Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veşti proaste pentru Gigi Becali: "Este netransferabil". Care este jucătorul imposibil de adus la FCSB

EXCLUSIV | Veşti proaste pentru Gigi Becali: "Este netransferabil". Care este jucătorul imposibil de adus la FCSB

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Sepsi, a anunţat în exclusivitate la Telekom Sport că vicecampioana nu a făcut deocamdată nicio ofertă concretă pentru Ibrahima Tandia.

Tandia este fotbalistul care are cel mai bun index InStat în acest sezon al Ligii I. Iar interesul lui Gigi Becali a venit firesc pentru fotbalistul lui Sepsi. Antrenorul revelaţiei campionatului nu dă însă nicio şansă de reuşită mutării.  

"Gigi poate să spună ce vrea, nu are nicio funcţie la club, nu mi se pare normal ce a vorbit, dacă era interesat trebuia să fi luat legătura cu preşedinte clubului. Nu a existat nicio discuţie cu nimeni de la noi din club. Din ce ştiu nu s-a discutat nici cu impresarul lui Tandia" a dezvăluit Eugen Neagoe. 

Deşi în vară îi expiră contractul cu Sepsi, fotbalistul de 25 de ani şi-ar fi dat acordul pentru o prelungire a înţelegerii. 

"Foarte important este că va rămâne jucătorul nostru. Trebuie să vrea şi jucătorul, să vrea şi clubul, Tandia va rămâne jucătorul nostru. El este un băiat serios se simte bine la Sfântu Gheorghe. Nu vrem să plece în acest moment, nu există niciun preţ pentru el. Nici măcar pentru un milion de euro nu ar pleca. Sunt cluburi interesate de fotbalist, dar oficial nu există nicio ofertă, sunt cluburi şi din Liga I care îl doresc" a încheiat antrenorul covăsnenilor. 

Afla mai multe despre: sepsifcsbtandiaeugen neagoegigi becali 

viewscnt
Articole similare