Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viaţa după tenis pentru Halep! Planul Simonei pentru banii câştigaţi din sport

EXCLUSIV | Viaţa după tenis pentru Halep! Planul Simonei pentru banii câştigaţi din sport

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep este fără îndoială cea mai de succes jucătoare de tenis din istoria României în ceea ce priveşte strict banii câştigaţi din sportul alb.

Până în acest moment, Halep şi-a asigurat peste 22 de milioane de dolari numai din premiile obţinute în WTA, iar suma va creşte cu siguranţă considerabil, în condiţiile în care constănţeanca are doar 26 de ani şi se menţine în top.

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Halep a vorbit şi despre planurile ei dincolo de terenul de tenis, precizând că are de gând să să investească banii obţinuţi, alături de familia ei. Constănţeanca spune că se bazează pe o echipă de specialişti care o sfătuiesc cum să-şi investească banii şi nu e încă decisă dacă va dori să investească în sportul alb după ce se va retrage.

"Am o întreagă echipă alături de mine care se ocupă de astfel de lucruri (n.r. de investiţii). Împreună cu familia mea am investit şi vom investi, însă prefer să fie cât se poate de discret şi sper ca presa să nu mai dea atâta amploare la toate lucrurile pe care le fac eu. Măcar să fie adevărate toate lucrurile.



Momentan e foarte greu să spun (n.r. dacă va investi într-o academie de tenis), pentru că sunt o jucătoare activa. Mi-aş dori să ajut nişte copii şi am început să fac acest lucru, însa...  (n.r. ajutorul e de ordin) Financiar. Însă nu ştiu dacă voi avea energie, dacă voi avea dorinţa să construiesc un club. Dar să ajut ca aceşti copii să poată să facă sport, probabil o să o fac.

Eu sper ca junioarele de acum să priveasca cu încredere viitorul, pentru că dacă noi am putut, cu siguranţă şi ele pot şi mi-aş  dori foarte mult să mai fie, nu o noua Simona Halep, să fie o nouă jucătoare română numarul 1 mondial
", a declarat Simona Halep pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: simona halepbani tenisinvestitii halep 

viewscnt
Articole similare