Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Becali, ferm! FCSB ar trebui lăsată pe noul stadion Steaua: "Toţi sunt stăpâni pe stadioanele astea!"

EXCLUSIV | Victor Becali, ferm! FCSB ar trebui lăsată pe noul stadion Steaua: "Toţi sunt stăpâni pe stadioanele astea!"

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Victor Becali (59 de ani) a vorbti franc despre conflictul dintre FCSB şi Steaua, pe tema stadionului din Ghencea. FCSB vrea să joace pe noul stadion Steaua, iar steliştii nu vor să-i primească pe oamenii lui Becali pe arenă. Victor Becali e de părere că oricine plăteşte ar trebuie lăsat să-şi desfăşoare activitatea pe stadion.

Victor Becali, ferm! FCSB ar trebui lăsată pe noul stadion Steaua: "Toţi sunt stăpâni pe stadioanele astea!"

Invitat la Sport Report de la Telekom Sport, Victor Becali a vorbit, printre altele, despre iniţiativa FCSB de a juca noua arenă din Ghencea şi conflictul creat pe marginea subiectului, după ce oficiali ai Stelei s-au opus categoric. Agentul de jucători l-a contrat pe Tudorel Stoica, cel care a spus că FCSB n-are ce să caute pe noul stadion.

În ceea ce priveşte conflictul de identitate, Victor Becali a spus că, după părerea sa, FCSB e Steaua şi dacă vărul său, Gigi Becali, nu prelua echipa şi nu investea în 2003, Steaua nu mai exista în prezent.

"FCSB e Steaua, e continuatoarea. Dacă se va privatiza Steaua, nu e acelaşi lucru care s-a întâmplat acum 15-18 ani? Dacă se mai trezeşte cineva în 15-20 de ani, nu se întâmplă la fel? Cum trebuia să o ia Gigi Becali? Dacă nu o lua el, probabil că nu mai era. Cine vine la licitaţie? Ei nu găsesc unul, dar să mai facă şi licitaţie? Nu-l găseau până acum? Ca să fie o licitaţie trebuie să fie mai mulţi. Probabil că ministerul vrea să ţină echipa în Liga 2.

Ministerul e al României. Adică, tu să ai posibilitatea de a scoate nişte bani din stadion... Altfel, ţi-au dat 2% din PIB şi nu mai ai nevoie. Parcă toţi sunt stăpâni pe stadioanele astea. Sunt făcute de statul român şi cine plăteşte... Samuilă poate face meci cu Victor Becali acolo pe stadion, dacă plătim. Nu vor, nu vor, nu vor. Tudorel Stoica e o legendă, a jucat 15-16 ani la Steaua, căpitan de echipă, şi mi-aş fi dorit să mai avem de talia lui. Omul şi-a spus părerea, nu sunt de acord cu ea, dar asta nu înseamnă că hotărăşte el sau eu. Stadioanele astea au fost făcute pe banii statului.

Văd că acum FCSB nu poate juca pe Arena Naţională că e un eveniment de jocuri. Dacă produce bani, foarte bine. Aşa şi cu ministerul. Cine administrează stadionale din Bucureşti nu are nevoie de bani? Atât de mulţi bani au?", a spus Victor Becali, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor becalighenceasteauafcsbstadion 

viewscnt
Articole similare