Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a fost la un pas de CSA Steaua. Motivul pentru care a ales Craiova şi nu s-a dus în Liga a 4-a

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a fost la un pas de CSA Steaua. Motivul pentru care a ales Craiova şi nu s-a dus în Liga a 4-a

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă a fost numit joi manager general la U Craiova. Fostul selecţioner îşi va începe mandatul de la 1 septembrie la clubul din Bănie, dar el a fost foarte aproape să ajungă în Liga a 4-a, la CSA Steaua.

Invitat în emisiunea Sport Report, Iulian Miu, unul dintre secunzii lui Daniel Opriţa la CSA Steaua, a dezvăluit că Victor Piţurcă a fost în discuţii pentru a prelua clubul roş-albastru. Tot Miu a fost cel care a spus şi motivul pentru care fostul selecţioner a refuzat Steaua şi a ales să meargă la U Craiova. 

"Au fost nişte discuţii, dar nu i s-au dat garanţiile pe care el le-a cerut", a spus Iulian Miu la Telekom Sport. Acesta a dat de înţeles că cei de la Craiova i-au îndeplinit toate dorinţele lui Piţurcă, altfel tehnicianul nu ar fi acceptat oferta. 

VICTOR PIŢURCĂ A VRUT SĂ PREIA STEAUA 

Fostul selecţioner şi-ar fi dorit să preia clubul şi şi-ar fi dorit să înfiinţeze o academie puternică, însă a declarat că nu a fost dorit. ”Le mulţumesc suporterilor pentru încrederea pe care mi-o acordă, însă, din păcate, văd că numai ei şi-au dorit acest lucru. Probabil cei care conduc acum clubul au alte planuri. Am discutat numai cu comandantul clubului, dar văd că aia a fost singura discuţie, urma să mă văd cu anumiţi oameni importanţi care pot să ia decizii şi nu am mai fost invitat, aşa că am înţeles despre ce e vorba”, a afirmat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcacsa steauau craiova 

viewscnt
Articole similare