Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Victor Piţurcă a remarcat un jucător după remiza cu Norvegia: ”E cel mai bun!”

EXCLUSIV Victor Piţurcă a remarcat un jucător după remiza cu Norvegia: ”E cel mai bun!”

Echipa națională

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul selecţioner, Victor Piţurcă a vorbit despre partida România - Norvegia (1-1)

”Pare puţin dramatic, dar ăsta e fotbalul, nu avem ce face. Nu pot să comentez de ce am fost egalaţi. Am fost egalaţi, pentru că am fost egalaţi. Nu pot să vorbesc ca un amator şi să spun că s-au făcut greşit schimbări sau mai ştiu eu ce...Ne-am apărat prost şi am luat gol. Acolo cine trebuia să facă marcaj trebuia să-şi facă treaba cum trebuie. Erau spaţii mari, mijlocaşii centrali trebuiau să fie acolo. Era o mare victorie pentru noi. Păcat, mare păcat” a spus fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă la Telekom Sport.

”Mitriţă este cel mai bun. Prevedeam că dacă va juca va fi printre cei mai buni. El cu jucătorii de gabarit, având îndemânare, în duelurile unu contra unu a făcut ce a vrut. A făcut o fază formidabilă şi a marcat un gol spectaculos. Mitriţă e un jucător care marchează şi cu stângul, cred că norvegienii nu-l cunoşteau atât de bine” l-a lăudat managerul general al oltenilor pe fotbalistul lui New York FC.

”Contra trebuie ajutat acum!”

Fostul selecţioner al României îl înţelege pe actualul selecţioner, Cosmin Contra. Piţurcă spune că acesta trebuie sprijinit: ”Contra a adus echipa naţională în momentul ăsta cu şanse de calificare. La 1-0 pentru noi, când mai erau patru minute de joc, eram pe locul 2. El ştie cel mai bine ce are la îndemână.  Probabil din motivul ăsta a schimbat sistemele. Cu Spania mie mi-a şi spus că vrea să joace de maniera asta.  Îi dau şi dreptate, pentru că a avut mari probleme de lot, a trebuit să aducă mereu jucători la echipa naţională. Şi cu jucătorii sub 21 de ani, care ştiţi ce presiune s-a făcut să îi aducă la echipa naţională... el nici nu are experienţa pe care o are un selecţioner cu ani mulţi de echipa naţională şi a încercat să facă ceea ce credea el că e bine pentru echipa naţională. El trebuie acum ajutat. Nu trebuie să i se dea în cap, pentru că şanse avem. Ştiu că este foarte greu, ştiu că joacă cu Suedia şi cu Spania, e foarte greu să câştigi contra acestor echipe, dar sunt şanse. Dar pentru că sunt şanse, echipa naţională trebuie susţinută” a mai adăugat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport

România a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, marţi, pe Arena Naţională, cu Norvegia, în etapa a VIII-a a Grupei H a preliminariilor Euro-2020. Puşcaş a ratat un penalti, în minutul 52. România rămâne pe locul al treilea al grupei. La meciul de pe Arena Naţională asistă aproximativ 30.000 de copii.

Afla mai multe despre: victor piţurcăechipa naţională 

viewscnt
Articole similare