Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a vorbit despre revenirea sa în fotbal: "Liga I este foarte săracă. Pot lua titlul şi cu o echipă de pe locurile 5-6"

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a vorbit despre revenirea sa în fotbal: "Liga I este foarte săracă. Pot lua titlul şi cu o echipă de pe locurile 5-6"

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă n-a mai antrenat nicio echipă de mai bine de doi ani şi jumătate. Fostul selecţioner al României a pregătit-o ultima dată pe Al Ittihad, în Arabia Saudită, iar acum a recunoscut de ce nu mai este tentat de o eventuală revenire pe banca unei echipe.

"Mi-e dor. Nu fac altceva în afară de fotbal. Mă uit la fotbal şi hibernez acum iarna. M-am cam retras din lumea fotbalului, pentru că sunt deja actorii principali trebuie să vină şi să-şi exprime părerea lor. Legat de oferte, eu nu o să revin în ţară niciodată. Am mai fost în discuţii cu alte cluburi, dar nu am găsit echipa care să-mi convină.

Şi nu mă refer la aspectul financiar. În Golf sunt bani, dar pe mine mă interesează o echipă alături de care să pot câştiga Liga Campionilor Asiei. Aşa, oferte au tot fost, dar nu m-a atras proiectul. În România nu există perspective. Campionatul poate fi câştigat dacă mergi la o echipă bună din Liga I, chiar şi cu o echipă de pe locurile 5-6, pentru că trebuie să recunoaştem că nivelul este foarte slab. Iei campionatul, dar apoi ce mai realizezi? Fotbalul nostru este foarte sărac. Atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere valoric" , a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare