Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, atac la FRF: ”Este inadmisibil lucrul ăsta!” Ce îl deranjează pe antrenorul Craiovei

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, atac la FRF: ”Este inadmisibil lucrul ăsta!” Ce îl deranjează pe antrenorul Craiovei

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă nu este nici el cu regula U21 impusă de FRF şi este de părere că echipele de club ar avea câştig de cauză dacă s-ar adresa organismelor internaţionale.

Antrenorul Craiovei se află şi el în galeria celor care condamnă regula U21. Victor Piţurcă este de părere că are de suferit calitatea fotbalului din Liga 1, deoarece este obligat să ţină pe margine jucători de valoare şi în locul lor să introducă tineri sub 21 de ani. Fostul selecţioner este de părere că această decizie FRF ar putea fi dată peste cap dacă echipele de club ar face plângere la organismenele internaţionale:

”Nu poţi obliga cluburile profesioniste de fotbal să introducă în teren ce jucători vrei tu, ca Federaţie. E inadmisibil lucrul ăsta. Şi eu cred că, dacă se va face un demers în sensul acesta, cluburile, se va rezolva, chiar mergând până la FIFA. Dacă este cazul. Ceea ce impune Federaţia eu cred că este o problemă împotriva fotbalului. Aşa cum spunea şi Mircea Lucescu. Fotbalul nu mai poate să fie unul de calitate, că şi aşa nu este la noi, dacă introduci în teren jucători care nu merită să intre în teren.

Poate sunt jucători sub 21 de ani care intră în teren şi joacă, sigur că da. Dar numai cei care merită trebuie să intre în teren. Nu îl bag pe Ivan, care e un potenţial selecţionabil, şi îl introduc pe Niţu. Aici cine are câştig de cauză? Nu are câştig de cauză nimeni. Nu ştiu cum s-a luat această masură, cine a luat-o”,
a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare