Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, despre o gafă uriaşă făcută de Gigi Becali: ”Se pare că a greşit, altceva nu mai spun”

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, despre o gafă uriaşă făcută de Gigi Becali: ”Se pare că a greşit, altceva nu mai spun”

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă este impresionat de calităţile de antrenor arătate de Mirel Rădoi la naţionala de tineret, pe care a reuşit să o califice în semifinale la EURO 2019. Fostul selecţioner este de părere că Gigi Becali a făcut o mare gafă atunci când l-a forţat pe Rădoi să plece de la FCSB.

În ciuda tuturor calculelor, Mirel Rădoi a reuşit să ducă România U21 în semifinalele Campionatului European, deşi a fost în grupă cu Franţa, Anglia şi Croaţia. Piţurcă s-a declarat şi el impresionat de performanţele fostului său jucător şi îi crede că va avea un mare viitor ca antrenor. În acelaşi timp, trimite o nouă săgeată către Gigi Becali, cel care l-a forţat pe Rădoi să plece din funcţia de antrenor:

”Văd că Mirel Rădoi are personalitate şi îmi place asta. Şi-a început cu stângul cariera de antrenor, dar iată ca la naţionala de tineret realizează lucruri extraordinare şi cred că îi va marca cariera de natrenor.  Nu îl cunosc foarte bine ca antrenor. L-am avut elev, cred că mai are multe de demonstrat, însă ce realizează el în perioada asta este ceva extraordinar. Fiecare antrenor demonstrează ce calităţi are la echipa la care lucrează. Despre Gică Hagi nu mai vorbim. Mirel Rădoi obţine la început de drum performanţe extraordinare. Se pare că patronul de la FCSB a greşit în ceea ce îi priveşte. Altceva nu mai spun”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Mirel Rădoi a pregătit-o pe FCSB în perioada 1 iunie 2015 - 30 noiembrie 2015 şi a plecat după ce Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de performanţele echipei. A fost prima sa aventură ca antrenor.

Afla mai multe despre: victor piturcamirel radoi 

viewscnt
Articole similare