Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă îngroapă securea războiului şi sare în apărarea lui Gigi Becali în conflictul contra autorităţilor: „Aveţi posibilitatea să testaţi”

EXCLUSIV | Victor Piţurcă îngroapă securea războiului şi sare în apărarea lui Gigi Becali în conflictul contra autorităţilor: „Aveţi posibilitatea să testaţi”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a găsit un aliat nesperat în persoana lui Victor Piţurcă. Fostul selecţioner s-a arătat şi el deranjat de faptul că poliţia s-a autosesizat după ce FCSB a reînceput antrenamentele, antrenorul Bogdan Argeş Vintilă ajungând chiar la secţie pentru a da cu subsemnatul.

Pe 27 aprilie, FCSB s-a reunit la baza din Berceni şi a început pregătirea, în ciuda faptului că România se află în stare de urgentă din cauza pandemiei de coronavirus, iar persoanele nu pot sta în grupuri mai mari de trei.

Imediat au apărut imagini de la antrenamentul roş-albaştrilor, care au trebuit să dea explicaţii autorităţilor despre modul în care s-a desfăşurat şedinţa de pregătire. Indignat, Gigi Becali a ieşit public să facă lumină în acest caz, declarând că jucătorii şi staff-ul au fost testaţi, iar la antrenament au păstrat regulile de distanţare socială, fără să încalce vreo Ordonanţă Militară.

„Eu consider că dacă jucătorii de la FCSB au fost testaţi toţi şi sunt sănătoşi, nu văd de ce nu ar putea să facă antrenament, nu văd de unde ar putea să vină pericolul. Ar trebui făcut ceva în sensul ăsta, domne aveţi posibilitatea să testaţi acei jucători, ei pot să se antreneze fără nici un fel de probleme, iar automat jucătorii... e foarte important ce fac după ce termină antrenamentul. Dacă după ce termină antrenamentul ei se duc acasă, e în regulă, nu au de unde să contacteze virusul şi atunci nu mai e problemă”, a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.

9 martie 2020 este ultima zi în care s-a jucat fotbal în Liga 1. La aproximativ două luni distanţă de la întrerupera campionatului, Victor Piţurcă e de părere că ar trebui să încetăm să ne mai temem de coronavirus şi că fotbalul ar trebui nu doar să se reia, ci să continue cu orice preţ.

„Am văzut varianta asta, că domne dacă se îmbolnăveşte un jucător... se îmbolnăveşte un jucător, răceşte un jucător, de fapt e o răceală acest COVID-19, trebuie să continue activitatea, problema e să nu fi contactat alţi colegi de-ai lui, alţi jucători, trebuie testaţi imediat, cu siguranţă vor mai fi, şi jucători care vor contacta acest virus, asta nu înseamnă că trebuie să oprim competiţia... uşor-uşor, aşa cum spun specialiştii trebuie să ne obişnuim cu acest virus, nu avem ce face că altfel activitatea ar trebui să înceteze până anul viitor, deci nu vom scăpa aşa uşor de acest virus până nu se va găsi un antidot”, a completat fostul selecţioner.

Afla mai multe despre: fcsbbecalipiturcacoronavirusliga 1 

viewscnt
Articole similare