Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victoria cu Viitorul le dă încredere jucătorilor CFR-ului: "Putem câştiga tot până la final"

EXCLUSIV | Victoria cu Viitorul le dă încredere jucătorilor CFR-ului: "Putem câştiga tot până la final"

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, a declarat, după succesul obţinut pe terenul Viitorului, scor 2-1, că formaţia sa are capacitatea de a câştiga toate cele cinci meciuri rămase de disputat în acest final de campionat.

"Orice victorie e importantă, dar cu atât mai mult că am câştigat aici. Ultima dată, am pierdut, aşa că ne bucurăm mai mult de această victorie. E o gură de oxigen şi ne dă puţin moral mai bun către viitor", a spus Hoban, la Telekom Sport.

Hoban crede că formaţia ardeleană poate să câştige toate meciurile rămase de disputat şi să câştige campionatul: "Da, de ce nu? Dacă credem, orice e posibil. Dacă ne vedem de treaba noastră şi jucăm bine, eu zic că vom reuşi să ne îndeplinim ce ne-am propus".

Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani s-a referit şi la trăirile avute de Dan Petrescu, pe marginea terenului, în timpul meciului de la Ovidiu: "Acesta e Dan Petrescu. Se agită şi ne ţine şi pe noi în priză".

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a cincea a playoff-ului Ligii 1, şi este lidder în clasament, având 39 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB. Golurile învingătorilor au fost marcate de Omrani ’11 şi Deac ’25. Pentru FC Viitorul a înscris Ianis Hagi, în minutul 85.

Afla mai multe despre: cfrhobanliga 1 

viewscnt
Articole similare