Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | A scris istorie în Liga 1, iar acum este coleg cu Liviu Antal în Lituania. "Nu pot spune nimic rău de România"

EXCLUSIV VIDEO | A scris istorie în Liga 1, iar acum este coleg cu Liviu Antal în Lituania. "Nu pot spune nimic rău de România"
Comentarii

Venelin Filipov a ajuns în această vară la Zalgiris Vilnius, acolo unde evoluează şi Liviu Antal. Bulgarul care a câştigat Cupa şi Supercupa României cu FC Voluntari, a povestit pentru Telekom Sport cum s-a acomodat în Lituania, acolo unde a câştigat deja şi un trofeu.

Venelin Filipov a jucat în România pentru FC Voluntari, iar bulgarul a avut parte în Ilfov de cea mai frumoasă perioadă a carierei sale. A câştigat primele trofee în tricoul vişiniilor de lângă Bucureşti. Bulgarul a pus mâna pe Cupa şi Supercupa României în interval de o lună şi jumătate.

"Câteodată îmi este dor de România fiindcă am o mulţime de prieteni acolo. Încă ţin legătura cu mulţi dintre ei, cu cei de la fosta mea echipă, de la Voluntari. Nu pot spune nimic rău de România. Am fost puţin dezamăgit cu ceea ce s-a întâmplat la Voluntari, dar asta este viaţa. Nu am să spun niciodată ceva rău despre Voluntari, mi-au oferit multe, mi-au dat şansa de a demonstra, aşa că am dat totul pentru echipă" a spus fundaşul bulgar. 

Filipov a părăsit-o pe FC Voluntari în iarnă şi după o scurtă experienţă în Bulgaria, a ales să meargă la Zalgiris Vilnius. Şi la puţin timp, a venit şi primul trofeu: Cupa Lituaniei. 

"Fiecare trofeu este special. Aici am luat un trofeu după 6 luni în Lituania şi acum vreau să fiu şi campion. Mai sunt opt meciuri şi dacă vom câştiga multe puncte, putem să fim campioni. Echipa este cea mai bună din Lituania. Am avut nişte dificultăţi în startul sezonului, dar apoi am încercat să le rezolvam şi încă ne luptăm pentru titlu" a completat fotbalistul de 29 de ani.  

În afara lui Antal, Filipov mai are doi coechipieri cu meciuri jucate în LIga I. Marquinhos, fost la Oţelul Galaţi şi Serge Nyuiadzi, care a evoluat pentru Astra. 

"Sunt prietenii mei, sunt băieţi de treabă şi jucători buni, iar în echipă avem o atmosferă bună, avem o legătură foarte bună,  mă bucur că sunt în echipa noastră" a mai spus Filipov. 

Afla mai multe despre: filipovvoluntariantalzalgiris 

viewscnt
Articole similare