Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Avertisment pentru "tricolori". Cum poate rata nationala lui Contra calificarea la Euro 2020

EXCLUSIV VIDEO | Avertisment pentru "tricolori". Cum poate rata nationala lui Contra calificarea la Euro 2020

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre antrenorii cu experienţă a lansat un semnal de alarmă legat de echipa naţională, înainte de meciul de marţi seară, cu Insulele Feroe. Tehnicianul este de părere că nu se poate pune problema calificării la Campionatul European dacă nu vor câştiga această partidă.

Sorin Cârţu, noul preşedinte de la Craiova, le impune victoria "tricolorilor" marţi seară, asta dacă vor să îşi menţină speranţele de calificare pentru Campionatul European de anul viitor, care se va juca şi în România: "E un meci pe care obligatoriu trebuie să-l câştige pentru că altfel nu văd raţiunea discutării obiectivului de a te califica la la un Campionat European dacă tu nu învingi Feroe. Şi sunt convins mai mult ca sigur că va fi victorie".

Convins că elevii lui Cosmin Contra vor câştiga, în premieră, în grupa F din preliminariile pentru Euro 2020, oficialul de la Craiova ridică o altă problemă: "Acum şi modul cum o va obţine contează. Nu m-aş aştepta aşa la nu ştiu ce joc spectaculos pentru că în general când joci cu echipe din astea mici sunt închise, sunt spaţii reduse. Iar ceea ce avem noi la dispoziţie la ora actuală în fotbalul românesc nu avem nişte jucători aşa care din punct de vedere spectacular să te încânte".

România va juca de la ora 21:45, pe stadionul lui CFR Cluj, cu Insulele Feroe. Intră aici pentru a afla, în exclusivitate, echipa de start pusă în teren de Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalasorin cartu 

viewscnt
Articole similare