Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Petre joacă la 41 de ani! ”Dacă venea ceva din urmă eram tras de mult în depou” + Discuţie amuzantă cu Ovidiu Hoban pe seama vârstei: ”Aşa ne alintăm”

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Petre joacă la 41 de ani! ”Dacă venea ceva din urmă eram tras de mult în depou” + Discuţie amuzantă cu Ovidiu Hoban pe seama vârstei: ”Aşa ne alintăm”

Fotbal intern

Comentarii

La aproape 41 de ani, Ciprian Petre vrea sa ajungă în sferturile de finala ale Cupei României. Azi, Buzăul joaca acasă cu Dunărea Călăraşi de la ora 15.00 în direct pe telekomsport.ro.

EXCLUSIV VIDEO Ciprian Petre joacă la 41 de ani! ”Dacă venea ceva din urmă eram tras de mult în depou” + Discuţie amuzantă cu Ovidiu Hoban: ”Aşa ne alintăm” 

Ciprian Petre a ajuns la 41 de ani şi nu are de gând să se retragă. Fotbalistul a povestit că se simte bine pe gazon şi a dezvăluit cum se alintă cu Ovidiu Hoban, fostul său coleg, care, de asemenea, este cel mai în vârstă jucător din Liga I! Mijlocaşul de la CFR are 38 de ani.

”Incă nu m-am plictisit de fotbal că altfel nu veneam cu plăcere la stadion. Îmi place ce fac şi asta contează mult. Fotbaliştii sunt priveliegiaţi că fac ce le place şi mai sunt şi plătiţi. 

Cu regula asta U21 care îi forţează, tinerii ar trebui să aibă mai multă motivaţie, plăcere. Dar păcat.. nu vine nimic din urmă, că dacă venea eram şi eu de mult tras în depou. 

Eu am debutat la 25 de an în Liga I şi de atunci am jucat încontinuu. Există mereu şicane legate de vârsta mea, dar cu bun simţ, nu întrec măsura. 

Cu Ovidiu Hoban avem vârsta apropiată. Avem în comun multe, echipele la care am jucat. Cea mai mare performanţă a Gazului. Da, am auzit că suntem cei mai în vârstă. Chiar am vorbit cu Hoban pe subiectul acesta. El îmi zice ”tinere”, eu îi zic lui ”tinere”. Ne alintăm unul pe altul! (n.r. râde).

În ce vremuri trăim acum eu sper doar să fiu sănătos. Nu ştiu ce se întâmplă până la vară ce am eu contract”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, Ciprian Petre.

Afla mai multe despre: ciprian petreovidiu hobanfc buzaudunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare