Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Cornel Dinu, săgeţi ironice: „Cam aici este şi Dinamo, cu Fulgy, cu Clejanii”. Ce l-a nemulţumit pe marele dinamovist

EXCLUSIV VIDEO Cornel Dinu, săgeţi ironice: „Cam aici este şi Dinamo, cu Fulgy, cu Clejanii”. Ce l-a nemulţumit pe marele dinamovist

Superliga

Comentarii

Dinamo trece printr-una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului.

Trupa din Ştefan cel Mare a rămas fără antrenor chiar înainte de startul Ligii I. Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo, după multiplele probleme care au existat la club.

Dinamo, până la primul meci oficial din noul sezon, va rămâne şi fără mai mulţi fotbalişti de bază în ultimul an.

Cornel Dinu, fostul mare dinamovist, recunoaşte că suferă mult pentru clubul din Ştefan cel Mare. Nemulţumit de strategia abordată de „câini”, Dinu a declarat că nu doreşte să mai vorbească despre Dinamo!

„M-ai sunat într-un moment în care mă uitam la Novak Djokovic, vorbind de Wembledon, şi ca să ajungem de la el la Dinamo e degradant pentru mine. E total degradant pentru mine. Cam aici este şi Dinamo, cu Fulgy, cu Clejanii. Nu mai vreau să discut despre Dinamo. 

Eu de un an şi jumătate am văzut o anumită rezolvarea a situaţiei de la Dinamo, am zis în fel şi chip. M-a încercat să îi conving pe oameni că trebuie căutată rezolvarea în altă parte. S-a ajuns la acest moment  de insolvenţă, la această formă de transformări. 

Sunt decepţionat total de ce se întâmplă, de soluţiile care s-au ales”

Sunt decepţionat total. Nu era neapărat nevoie, măcar putea să fie gândită varianta mea. Le urez succes, sitauţia este foarte grea. Sunt decepţionat total de ce se întâmplă, de soluţiile care s-au ales. Am nişte confirmări înfiorătoare pentru că în lumea noastră ce s-a petrecut de-a lungul anilor la Dinamo şi nu mă surpinde ce s-a întâmplat acum. 

Dar sunt decepţionat, am suferit foarte mult. Sufăr în continuare şi sunt convins că voi mai suferit pentru situaţia de la Dinamo”

Le urez succes. Doresc să se iasă din aecastă procedură de insolvenţă, să reuşească să facă şi o echipă competitivă. E vorba despre tradiţie şi de rămânerea lui Dinamo. 

Dar sunt decepţionat, am suferit foarte mult. Sufăr în continuare şi sunt convins că voi mai suferi pentru situaţia de la Dinamo. Le urez succes, să dea Dumnezeu să reziste, ăsta este drumul pe care l-au ales. Eu am proprus cu totul o altă cale. Cred că se puteau evita anumite lucruri, inclusiv această insovenţă care este periculoasă. 

Problema este că situaţia lui Dinamo putea fi rezolvată de nişte oameni care s-au mai confruntat cu problemele acestea grele, ataşaţi clubului Dinamo”, a declarat, în direct, la Telekom Sport, Cornel Dinu. 

Dinamo, până la primul meci oficial din noul sezon, va rămâne şi fără mai mulţi fotbalişti de bază în ultimul an.

Afla mai multe despre: dinamocornel dinu 

viewscnt
Articole similare