Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Cosmin Moţi l-a ales pe următorul investitor de la Dinamo: "Sper, pentru că el a avut performanţe"

EXCLUSIV VIDEO | Cosmin Moţi l-a ales pe următorul investitor de la Dinamo: "Sper, pentru că el a avut performanţe"

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul lui Ludogoreţ, Cosmin Moţi, rămâne informat în privinţa informaţiilor despre Dinamo. Deşi joacă în Bulgaria acum, fundaşul este cu inima alături de fostul său club.

"E o situaţie grea în momentul de faţă, una în care nu credea nimeni că se va ajunge. O echipă cu istoria clubului Dinamo să se lupte pentru salvarea de la retrogradare... Dar sunt încrezător că oamenii de acolo, inclusiv Adrian Mihalcea, vor reuşi să o scoată pe Dinamo din ”zona neagră”. Pe vremea mea situaţiile erau diferite. Într-adevăr, pe noi ne injurau dacă nu ne băteam la titlu, dar lucrurile erau altfel. Aveam fotbalişti mult mai experimentaţi, erau mai mulţi bani atunci, se dorea mai multă performanţă decât se doreşte acum. Dar într-adevăr e foarte urât ce se întâmplă acum. Eu nu l-am acuzat niciodată pe Negoiţă, pentru că el de când a ajuns a spus: ”Atât pot!”. El a încercat să facă lucruri bune pentru Dinamo. Din păcate, cu acest buget nu a fost suficient. Îmi doresc să vină cineva care are bani şi care să facă Dinamo să se bată de la egal la egal cu forţele din campionat", a declarat Cosmin Moţi pentru Telekom Sport. 

Moţi îi vede potriviţi în conducerea clubului pe Cristi Borcea şi Nicolae Badea, dar nu crede că aceştia vor mai reveni: "Mi-aş dori să revină Borcea, pentru că el a avut performanţe mari la Dinamo. Însă, din ce ştiu eu, nici el, nici domnul Badea, nu vor să mai revină. Cred că le-a ajuns cât au fost înjuraţi şi contestaţi în perioada în care conduceau clubul.

Eu cred că cei 180 de mii de euro pentru licenţă se vor găsi, pentru că nu este o sumă exorbitantă. Inclusiv fanii, care au reuşit ceva unic în fotbalul românesc să adune câteva sute de mii de euro şi să-i dea la club... Cu siguranţă asta nu va fi o problemă. Poate problema va fi pe viitor. Patronul a spus că nu mai vrea să dea niciun ban, atunci el îi cam obligă cumva pe fani să facă din nou posibilul. El ştie că fanii nu vor lăsa Dinamo să moară niciodată", a mai spus fostul fundaş al lui Dinamo. 

Afla mai multe despre: cosmin motidinamo 

viewscnt
Articole similare