Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Dan Nistor despre perioada de izolare: ”Mi-e dor de fotbal. Mă simt aiurea” Ce spune despre şansele la titlu ale Craiovei

EXCLUSIV VIDEO Dan Nistor despre perioada de izolare: ”Mi-e dor de fotbal. Mă simt aiurea” Ce spune despre şansele la titlu ale Craiovei
Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, vedeta Craiovei, Dan Nistor, a vorbit despre perioada de izolare şi de pauză din Liga 1. ”Olteanul” este încă optimist că Liga 1 se va juca şi mai optimist când vine vorba despre şansele la titlu ale grupării din Bănie.

Dan Nistor: ”Mă trezesc la 7 dimineaţa şi mă antrenez individual. Dar nu e acelaşi lucru...”

Aflat la Rucăr, acolo unde trece alături de familia sa peste această perioadă dificilă,  Dan Nistor i s-a destăinuit colegului nostru, Ovidiu Ionescu, în exclusivitate: ”Mă simt aiurea că stau de mult timp acasă. Mi-e dor de colegi şi de suporteri, din păcate e o perioadă greu. Nu mă gândeam că se va întâmpla acest lucru, dar se pare că e un lucru foarte serios. Toată familia mea e bine. Avem o casă mare, suntem la Rucăr. Mă antrenez ca şi cum aş fi la stadion, dar una e să te antrenezi singur, alta e să te antrenezi cu echipa. Am primit un program de la preparatorul fizic, chiar ieri l-am sunat pe video şi i-am arătat ce aş putea să fac. Eu mă menţin bine deocamdată, dar e greu când nu eşti cu echipa. Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele” a declarat mijlocaşul Craiove.

Cum decurge o zi normală în această perioadă pentru Dan Nistor? ”De regulă mă trezesc la ora 7 dimineaţa pentru că fiul meu e cam năzdrăvan. Îi dau să mânânce şi aştept ora 10 când merg să mă plimb. Apoi vine prânzul care în fiecare zi el se odihneşte după care reiau ce am făcut de dimineaţă. A devenit o monotonie, dar nu avem ce să facem. Aici nu e un caz de coronavirus din câte ştiu eu. Chiar ieri am fost să alerg pe stadion şi mulţi oameni aveau măşti la gură. M-a bucurat acest lucru, pentru că e clar că le este teamă. Oamenii mai ies din case la cumpărături, dar totul este ok” mărturiseşte Nistor.

Dan Nistor: ”Sper să fiu pe teren la Euro 2021”

Ieri, echipa naţională ar fi trebuit să joace barajul din Islanda, un meci care a fost în cele din urmă amânat. Dan Nistor ar fi figurat cu siguranţă pe lista jucătorilor selecţionabili de către Mirel Rădoi pentru acest duel: ”Nu pot să îmi închipui, nu mă vedeam în calcule pentru naţională, dar de la a fi în vederile selecţionerului până la convocare e drum lung. Timpul va decide dacă amânarea Euro 2020 a fost bună sau nu” mărturiseşte unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga 1. ”Îmi doresc să fiu la Euro 2021 pe teren, dar hai să scăpăm de această boală ai întâi şi vede pe urmă” a mai spus Nistor.

Mijlocaşul Universităţii Craiova a avut şi un mesaj pentru fanii oltenilor, transmis prin intermediul www.telekomsport.ro: ”Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu ei în tribune, iar dacă se va relua campionatul sper să îl câştigăm noi. Această pauză nedorită ne va avantaja pe noi, aşa cred eu. Şi eu cred că putem câştiga titlul” a încheiat, pe un ton optimist, internaţionalul român.

  • 31 de ani are Dan Nistor şi 3 selecţii în reprezentativa României
  • 1.1 milioane de euro este cota lui Nistor
  • 23 de meciuri, 7 goluri şi 11 pase decisive are Dan Nistor în acest sezon

Afla mai multe despre: dan nistor 

viewscnt
Articole similare