Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Hagi a analizat tactic la Telekom Sport eşecul în faţa CFR-ului. Care a fost momentul cheie al meciului şi unde a pierdut controlul echipa sa

EXCLUSIV VIDEO | Hagi a analizat tactic la Telekom Sport eşecul în faţa CFR-ului. Care a fost momentul cheie al meciului şi unde a pierdut controlul echipa sa

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a vorbit la Telekom Sport despre eşecul suferit luni seară de Viitorul Constanţa, 1-3 în Gruia, contra CFR-ului. A fost meciul care foarte probabil decide titlul în favoarea echipei antrenate de Dan Petrescu.

Viitorul a pierdut deplasarea de la CFR Cluj, deşi echipa lui Gică Hagi a condus la pauză cu scorul de 1-0. La final, constănţenii s-au recunoscut învinşi cu scorul de 3-1, după golurile lui Camora, Culio (penalty) şi Vinicius: "În ultimele 30 de minute echipa nu a mai fost la fel de proaspătă, încât să putem face aceeaşi presiune şi ageresivitate în jumătatea adversă. Atunci, adversarul care e foarte valoros, ne-a adus multe mingi în careu şi din toat acele mingi au venit şi greşelile noastre. Am avut partide dificile în perioada asta, băieţii mei au alergat mulţi kilometri, meciuri pe tranziţie, la mijlocul terenului, ritm bun de joc şi intensitate. Experienţa CFR-ului a făcut diferenţa. Noi după primul gol ne-am pierdut orientarea în teren” a mărturisit Gheorghe Hagi la Telekom Sport.

În opinia tehnicianului de la Viitorul Constanţa, nu doar experienţa CFR-ului face diferenţa în acest moment ci şi valoarea jucătorilor: ”Au valoare. Sunt jucători care au foarte multe meciuri în prima ligă, în cupele europene, care ştiu să joace meciurile decisive. Ai mei au arătat că sunt prea tineri, mai ales în momentele cheie. Efortul, energia depusă...totul. Când au început să facă lucrurile individual, aici ei au fost mai puternici ca noi. Noi dominam ritmul jocului şi intensitatea, dar când am trecut pe duel şi pe joc individual, aici orice jucător tânăr are anumite lipsuri” a mărturisit cu regret, Gică Hagi.

CFR - Viitorul (3-1) a avut în opinia tehnicianului în vârstă de 54 de ani un moment cheie, care putea schimba soarta meciului: ”A venit acel gol noroc al lui Camora. Noi ratăm ocazie de 2-0, ei ne dau gol din fază fixă, în care noi am respins, Ciobanu a luftat, iar mingea a trecut printre toţi. Până la urmă a vrut să intre. Apoi ei au venit peste noi, chiar dacă am făcut următoarea schimbare cu Achim încercând să controlăm mai bine meciul, dar au apărut greşelile”.

”Nu m-a surprins Petrescu. Nu cred că ne mai putem surprinde. Ne cunoaştem bine, ne simţim, a jucat acelaşi sistem ca şi mine. Dar chestiunea e simplă: jucătorul face diferenţa, iar ai lui au fost mai puternici ca ai mei în ultimele 30 de minute” a mai spus Gică Hagi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare