Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO "Îşi dă singur două palme la ce a găsit aici!" Cornel Dinu despre noul patron de la Dinamo: "Sper că nu înseamnă 'Scurtul Zero'. Nu pare să aibă legătură cu fotbalul!"

EXCLUSIV VIDEO "Îşi dă singur două palme la ce a găsit aici!" Cornel Dinu despre noul patron de la Dinamo: "Sper că nu înseamnă 'Scurtul Zero'. Nu pare să aibă legătură cu fotbalul!"
Comentarii

Legenda clubului Dinamo, actualmente expert la Telekom Sport, Cornel Dinu a comentat în cadrul emisiunii Minutul 91 situatia în care se află formaţia sa de suflet.

Cornel Dinu crede în Cosmin Contra, dar este convins că fostul selecţioner are foarte mult de muncă la Dinamo: "Cosmin a fost unul dintre jucătorii mei preferaţi. Un tip de combativitate extraordinară, nu întâmplător cu o carieră deosebită ca jucător şi care, după părerea mea, ar putea să facă treabă la o echipă de club. Eu cred că el nu a ştiut, săracul, în ce condamnare la locul de muncă i s-a făcut prin preluarea  acestei echipe, în situaţia actuală. Cosmin a intrat într-o situatie foarte grea. El preia o echipă după trei ani dezastruoşi, în care s-au făcut nişte achiziţii înfiorătoare pe traiectul Bălănescu-Iorga-Antonio şi aşa mai departe" a mărturisit Dinu, la Minutul 91.

"Dacă îl laşi singur pe Cosmin Contra, care ştie fotbal, se duce undeva în colţul vestiarului şi îşi dă două perechi de palme la ce a văzut, la ce jucători s-au adus în ultima perioadă. Chiar începând cu vara trecută! Acest lot nu are nimic în comun cu tradiţia lui Dinamo, pentru ca acest club nu a mai fost condus de dinamovişti" a subliniat Dinu.

Cornel Dinu despre Pablo Cortacero: "Îmi sună a combinaţie de C.A.P. Nu are legături cu fotbalul, se vede clar!" Susţinere pentru Cosmin Contra: "Ştie fotbal, dar are nevoie de timp!"

Fostul uriaş jucător al "alb-roşilor" a trecut apoi la analiza noii conduceri din Ştefan cel Mare: "Acum, lucrurile sunt mai mult decât grave. Nu ştiu dacă are buget, eu am spus că el săracul a vrut să facă bine. Ma doare ce se întâmplă la Dinamo, pentru că este condusă în continuare de oameni care au produs dezastrul. Aduceţi-vă aminte că el a spus că îl cunoaşte, am şi eu nişte informaţii, pentru că Dinamo nu îmi este indiferent. Am o părere bună despre Spania, despre spanioli, am cunoscut de la Bernabeu, toate generaţiile respective, până la Netzer şi Breitner. Am nişte rezerve în ceea ce priveşte acest patronat, această colaborare. Cosmin Contra, că mă întorc la el, a venit cu sufletul. El a explicat la un moment dat, dar puţini mai au capacitatea să respecte adevărul rostit de oamenii din fotbal. El recunoscut că îl ştia pe Malero Marin de la Getafe, un fel de director economic atunci când Cosmin era jucător, iar unul dintre conducători era Craioveanu. După care apare acest Cortacero, care vreau să cred că în traducere mot-a-mot nu înseamnă "scurtul zero", căci "corta" înseamnă "scurt" şi "cero" înseamnă zero. Nu are nişte legături cu fotbalul se vede clar" a explicat Dinu, la Telekom Sport.

Expertul Telekom Sport a făcut apoi trimitere la discursul lui Pablo Coracero de la conferinţa de presă susţinută duminică în care spaniolul şi-a prezentat noul proiect: "A avut un discurs mai mult decât ciudat, lăsând traducerea la o parte. Mi-au explicat şi mie 2-3 jurnalişti care mai ştiu ce se întâmplă în ţara asta. Am avut senzaţia că a spus "formulă de societate cooperatistă sau corporatistă...mă rog... "habla espanol", dar nu tot timpul. Un discurs care în niciun caz nu este tipic unui om de fotbal. Eu cred că deocamdată combinaţia este de C.A.P. Cineva a venit cu pământul şi statul cu tractorul şi aşa mai departe. Cooperatist, se leagă pe undeva"

În schimb, Dinu are încredere in Cosmin Contra, dar se teme că fostul selecţioner va avea mult de furcă în perioada care urmează: "Contra ştie fotbal, îşi dă seama în ce dezastru a intrat. S-ar putea ca timpul reparaţiei să fie egal cu timpul distrugerii, adică trei ani. Are nevoie de timp" a mai declarat Cornel Dinu, în exclusivitate, la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cornel dinupablo cortacerocosmin contra 

viewscnt
Articole similare