Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO // „Lucescu e mai mult decât de admirat că antrenează la vârsta lui”. Cosmin Olăroiu, cuvinte mari pentru „Il Luce”

EXCLUSIV VIDEO // „Lucescu e mai mult decât de admirat că antrenează la vârsta lui”.  Cosmin Olăroiu, cuvinte mari pentru „Il Luce”
Comentarii

Cosmin Olăroiu, tehnicianul formaţiei Jiangsu Suning, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Mircea Lucescu, care la 75 de ani o antrenează pe Dinamo Kiev.

E mai mult decât de admirat. Eu numai dacă mă gândesc la stresul şi consumul pe care îl avem noi ca antrenori, mi-e greu să cred că aş putea ajunge să antrenez la vârsta lui, însă pentru el este fantastic. Insă, cred că el are o anumită detaşare, un anumit echilibru interior şi aecastă pasiune de care vorbeam, care cred că îl ţine în viaţă şi el pare tânăr, energic. Niciodată nu aş putea spune că, eu cred că el e cu câţiva ani mai mare ca mine când îl văd. Nu îmi dau seama că este o diferenţă destul de mare între noi”, a mărturisit Olăroiu în exclusivitate pentru TV Telekom Sport.

Lucescu nu are de gând să se retragă din cariera de antrenor şi a mărturisit, chiar recent, într-un interviu, că a suferit în perioada în care nu a fost sub contract cu nici o echipă.

Puţină lume a remarcat că am revenit la vârsta asta cu foarte multă dorinţă de a pune în valoare experienţele şi cunoştiinţele mele. Eu zic că a fost o revenire spectaculoasă pentru mine, iar rezultatele au fost foarte bune. În perioada în care nu am antrenat am suferit că nu puteam fi pe teren, dar am compensat prin realizările lui (n.r. Răzvan Lucescu). Fără el aş fi avut foarte multe probleme emoţionale. Lucurile au mers din august mai bine”, a povestit „Il Luce”.

Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina, cu 30 de puncte. Formaţia lui Lucescu va juca în primăvara Europa League, unde se va duela cu FC Bruges.

Urmăreşte aici super interviul complet acordat de Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare