Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Marius Antonescu, mesaj pentru toţi românii: ”Profitaţi de familie. Staţi în casă!”

EXCLUSIV VIDEO Marius Antonescu, mesaj pentru toţi românii: ”Profitaţi de familie. Staţi în casă!”

Rugby

Comentarii

Jucătorul echipei naţionale de rugby a României, Marius Antonescu a vorbit pentru Telekom Sport despre situaţia dificilă pe care o traversează toată Europa din cauza pandemiei de coronavirus

Internaţionalul român Marius Antonescu, jucător în linia a doua la Bourg en Bresse în Franţa a vorbit pentru Telekom Sport despre această perioadă dificilă pe care o traversează în Franţa:

”După cum ştiţi, trecem printr-o perioadă dificilă care ne afectează pe toţi. Toate competiţiile sportive sunt amânate pe o perioadă nedeterminată, iar de luni suntem in carantină şi nu avem voie să ieşim din case decât cu o autorizatie. O singură dată pe zi, pentru a merge la cumpărături sau pentru a merge la farmacie” ne-a mărturisit rugbyistul din echipa naţională a României.

”Clubul ne-a permis să ne antrenam la domicilu pentru a evita orice internacţionare” ne-a mai comunicat Marius, comentând astfel felul în care încearcă să se menţină în formă în aceste zile.

Antonescu a avut şi un mesaj pentru toţi românii, greu încercaţi în această perioadă tulbure din Europa cauzată de pandemia de coronavirus: ”Trebuie să fim cât mai responsabili şi să conştientizăm gravitatea situaţiei în care ne aflăm. Profitaţi de familie, evitaţi locurile aglomerate, spălaţi-vă pe mâini cât mai des, dar cel mai important, staţi acasa!”

Afla mai multe despre: marius antonescu 

viewscnt
Articole similare