Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mărturie cutremurătoare a lui Ovidiu Semen: ”Am văzut moartea cu ochii!” Dragostea pentru Dinamo, prea mare: ”Nu renunţ, deşi sufăr enorm!”

EXCLUSIV | Mărturie cutremurătoare a lui Ovidiu Semen: ”Am văzut moartea cu ochii!” Dragostea pentru Dinamo, prea mare: ”Nu renunţ, deşi sufăr enorm!”

Handbal

Comentarii

Team managerul echipei Dinamo, Ovidiu Semen a fost invitatul Geaninei Iacob la emisiunea Zoom Sport. El a făcut câteva declaraţii cutremurătoare la Telekom Sport.

Sufletistul oficial al dinamoştilor a trecut prin momente grele în Danemarca, atunci când înainte de meciul echipei Dinamo contra celor de la GOG a fost la un pas de moarte.

Foarte apreciat atât în club, cât şi de fanii formaţiei dinamoviste, Ovidiu Semen a scăpat cu viaţă datorită intevenţiei rapide a medicilor danezi. El s-a confesat la Zoom Sport şi a explicat cum a trecut peste acele momente cumplite din viaţa sa: ”Acea dată a fost una de cumpănă în viaţa mea. Am văzut moartea cu ochii. Am avut un stop respiratori şi norocul meu a fost că salvarea a venit într-un minut şi jumătate maxim. Aşa am fost salvat. Doctorii danezi s-au comportat admirabil şi după 57 de ore am ajuns cu bine în Bucureşti. Vreau să le mulţumesc tuturor doctorilor că au avut grijă de bine. Sunt bine acum, dar încerc să nu mă mai enervez pentru că sufăr enorm pentru această echipă şi tot ceea ce înseamnă Dinamo Bucureşti. Sunt recunoscător Bunului Dumnezeu că a avut grijă de mine şi cred că aşa a fost să fie să se întâmple în Danemarca. Am avut zile, aş putea spune. Am slăbit 17 kilograme şi trebuie să mai dau jos încă 10 kilograme, la recomandarea medicului. Am o tensiune oscilantă, care acum s-a stabilizat puţin” a mărturisit Ovidiu Semen, la Telekom Sport.

În 2018, fanii echipei Dinamo scriau pe reţelele de socializare: ”Daca astazi jucam in Champions League i se datoreaza si lui Ovidiu Semen. Cand nu erau bani la club, el a fost cel care a refuzat sa lase Dinamo sa moara (sa retrogradeze sau sa se desfiinteze), a carat in spate echipa cu toate problemele ei la Brasov, Buzau sau Calarasi”. Team Managerul dinamoviştilor rămâne aproape de echipa sa de suflet şi aşteaptă cu nerăbdare partida pentru optimile Ligii Campionilor cu Sporting, meci care va fi transmis în direct de Telekom Sport.

Sporting Lisabona a eliminat-o pe Dinamo, în aceeaşi fază a competiţiei, sezonul trecut, după o dublă victorie, 32-31 şi 27-26.

Prima manşă cu Sporting Lisabona se joacă la "Pavilhao Joao Rocha" pe 22 februarie, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport. Dinamo va avea aproximativ 300 de fani în tribune, suporterii încercând să-şi ajute favoriţii la calificare.

Meciul decisiv va fi în Ştefan cel Mare, pe 1 martie, de asemenea, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ovidiu semendinamo 

viewscnt
Articole similare