Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Mircea Lucescu la FCSB? ”Gigi Becali va trebui să facă o investiţie majoră!”

EXCLUSIV VIDEO | Mircea Lucescu la FCSB? ”Gigi Becali va trebui să facă o investiţie majoră!”

FCSB

Comentarii

Antrenorul Mircea Lucescu a acceptat propunerea lui Gigi Becali şi a asistat la meciul dintre FCSB şi Mlada Boleslav, scor 0-0, din prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League. Marius Niculae a vorbit la Telekom Sport despre posibila trecere a legendarului antrenor la FCSB.

Legendarul tehnician român a intrat chiar în vestiarul echipei lui Becali şi a oferit câteva sfaturi elevilor lui Vergil Andronache. Evenimentul nu a fost trecut cu vederea de nume importante din istoria ”câinilor”, o echipă de a cărei istorie se leagă indiscutabil şi Mircea Lucescu.  Marius Niculae a comentat pentru Telekom Sport: ”Sincer, da. M-a surprins că a fost în vestiarul celor de la FCSB, dar probabil din dorinţa de a ajuta, pentru că totuşi este un club românesc... Mircea Lucescu  este un nume extraordinar de mare. Este un om pe care îl respect foarte mult pentru tot ceea ce a făcut la Dinamo şi în afara României, mai puţin perioada care a petrecut-o la Rapid, când a luat un campionat, dar ca şi om îl respect foarte mult. Şi chiar m-a surprins când s-a dus în vestiarul lui FSCB, nu mă aşteptam la acest lucru. A fost o surpriză... (neplăcută, nu?) Da. Oricum nu au reuşit să se impună" a mărturisit fostul mare atacant al ”câinilor roşii”.

Poate colabora însă Lucescu Senior cu Gigi Becali? Marius Niculae este sceptic: ”În România va fi destul de greu ca cineva să şi-l permită pe Mircea Lucescu. În primul rând pentru că el are o anumită concepţie. Ţin minte că atunci când a venit la Rapid, la sfârşitul anilor 90, l-a obligat pe George Copos să aibă o bază, să aibă anumite condiţii, şamd. Eu zic că cine şi-l va permite, va trebui să facă o investiţie majoră” a explicat cel supranumit ”Săgeată”.

Nici rolul de ”consilier” al patronului de la FCSB nu i se potriveşte marelui Mircea Lucescu, mai crede Nicuale: ”Sincer, nu ştiu dacă s-ar putea înţelege cu Gigi Becali. Pentru că, din ce văd, Gigi Becali este foarte căpos şi nu îl scoţi din ale lui, iar Mircea Lucescu este un tip foarte inteligent, are o gândire pe termen lung. La majoritatea echipelor a stat pe termen lung şi a făcut proiect. Va fi destul de greu să se înţeleagă” a încheiat Niculae.

Lucescu, chemat de urgenţă de Becali la FCSB

Înaintea meciului cu Mlada Boleslav, Gigi Becali a găsit o metodă inedită de a-i motiva pe jucătorii de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor l-a rugat pe Mircea Lucescu să vină în vestiar pentru a le ţine un discurs fotbaliştilor. Surprinzător, "Il Luce" a acceptat propunerea lui Becali şi a mers să discute cu jucătorii lui Vergil Andronache.

"Am venit să văd meciul, dar, din cauza voastră, nu pot să fac nimic (n.r. - referitor la jurnalişti). Am venit să văd echipa, i-am promis lui Gigi că vin să o văd, pentru că nu am apucat să văd Steaua până acum. Sper să şi câştige meciul acesta. Este extrem de important" , declara Mircea Lucescu înaintea meciului.
 

Afla mai multe despre: mircea lucescufcsbgigi becalimarius niculae 

viewscnt
Articole similare