Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Motivul pentru care Devis Mangia nu "fură" meserie de la marii antrenori: "Asta e o greşeală"

EXCLUSIV VIDEO | Motivul pentru care Devis Mangia nu "fură" meserie de la marii antrenori: "Asta e o greşeală"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, a vorbit la Telekom Sport despre antrenorii pe care îi apreciază şi i-a menţionat pe Pep Guardiola, Jose Mourinho, Jurgen Klopp şi Carlo Ancelotti, dar a precizat că nu încearcă să-l copieze pe vreunul dintre ei.

"Sunt, părerea mea, care să-mi placă, destui. Dar trebuie să fii atent să nu-i şi copiezi. Pentru că, din punctul meu de vedere, asta e o greşeală. Fiecare trebuie să ia doar nişte puncte de la anumiţi antrenori, de fapt de la toţi antrenorii, nu doar de la cei de nivel foarte înalt. Mie îmi place, atunci când am posibilitatea, să merg să văd antrenamente de copii şi se poate şi de acolo să poţi lua ceva interesant. Bineînţeles că acum nu poţi să nu zici Guardiola. Chiar dacă acum este, cum să zic, mai puţin lăudat, deoarece nu-l ajută rezultatele. Dar Guardiola pentru ceva, Mourinho pentru cum gestionează, Klopp, sunt atâţia.

Dintre italieni, eu îl apreciez mult pe Ancelotti. Pentru că, pentru mine, este un antrenor care la nivel de a gestiona şi de a scoate tot ce e posibil din jucători este un antrenor de foarte mare nivel şi am avut şi norocul să ne cunoaştem, ne ştim", a spus Devis Mangia, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri

Afla mai multe despre: mangiamodeleantrenori 

viewscnt
Articole similare