Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Narcis Răducan, laude pentru Bogdan Vintilă: ”A adus armonie şi disciplină deşi a venit într-un moment de haos!”

EXCLUSIV VIDEO Narcis Răducan, laude pentru Bogdan Vintilă: ”A adus armonie şi disciplină deşi a venit într-un moment de haos!”

FCSB

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB a vorbit la superlativ despre antrenorul Bogdan Argeş Vintilă.

Noul şef al roş-albaştrilor l-a lăudat pe antrenorul ales de Gigi Becali pentru maniera rapidă în care s-a adaptat la FCSB, mai ales că a venit la echipă într-un moment extrem de dificil:

”Mă bucur de colaborarea cu Bogdan Vintilă. Nu a fost niciun secret la început că am fost reticent în această numire. Bogdan este un câştig pentru FCSB în această toamnă. A venit într-un moment de haos sportiv, iar el împreună cu preparatorul fizic Marius Dima, care de asemenea e un mare câştig pentru club, au reuşit să pună jucătorii pe traseele normale. Cred că se vede din exterior faptul că există o armonie în acest moment, există disciplină, ceea ce este obligatoriu într-un colectiv. Dacă vrei să îţi divulg un secret, noi înainte de fiecare antrenament ne întâlnim cu toţi şi mă refer la staff-ul tehnic, staff medical, preparator, kinetoterapeut, vine şi domnul Argăseală, chiar Sandu Tudor vine de cele mai multe ori. Ne întâlnim şi discutăm ce urmează în ziua respectivă, ce urmează în săptămâna respectivă” a mărturisit Narcis Răducan pentru Telekom Sport.

”Cred că aici e marele secret, că nu există la niciun departament un Messi. Nu avem un Messi al departamentelor, avem echipa cu E mare”  a mai subliniat noul director sportiv al roş-albaştrilor, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: narcis răducanvintilă 

viewscnt
Articole similare