Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Petrescu a lămurit conflictul cu Hagi: ”Când jucăm unul împotriva altuia, ne certăm şi ne batem...”

EXCLUSIV VIDEO | Petrescu a lămurit conflictul cu Hagi: ”Când jucăm unul împotriva altuia, ne certăm şi ne batem...”

CFR Cluj

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj a lămurit conflictul cu Gică Hagi.

Petrescu a negat orice conflict cu Gheorghe Hagi, fostul său coechipier de la echipa naţională: ”El îşi apără echipa lui, iar eu îmi apăr echipa mea!” a explicat Dan Petrescu.

”Silviu, de când sunt în fotbal, nu am atacat pe nimeni, niciodată. Când am fost atacat, am răspuns. Nu uitaţi domnilor, am fost 10 ani în Anglia. E fair play acolo. Am chemat antrenorii la mine în cabină la o cafea. Eu nu m-am luat de jucători şi antrenori. Hagi este cel mai mare jucător din istoria României! Este prietenul meu şi aşa vom fi mereu. Când jucăm, ne certăm şi ne batem. Când vorbim la telefon suntem ca fraţii. Nu voi strica relaţia cu Hagi pentru un meci. El e regele fotbalului românesc şi aşa va rămâne. Şi da, este un antrenor foarte bun” a mărturisit Dan Petrescu.

Tehnicianul care a făcut-o campioană pe CFR a mai adăugat: ”Hagi se bate în fiecare an la titlu, dar voi nu ştiţi. E foarte ambiţios. E mai exagerat ca mine...toată ziua, fotbal, fotbal, fotbal. De-asta e regele fotbalului românesc şi cel mai mare fotbalist de la noi”

viewscnt
Articole similare