Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Prima reacţie a lui Salomao despre plecarea de la Dinamo. Cum a comentat ofertele de la Girona şi de la FCSB

EXCLUSIV VIDEO | Prima reacţie a lui Salomao despre plecarea de la Dinamo. Cum a comentat ofertele de la Girona şi de la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Diogo Salomao a fost unul dintre cei mai importanţi jucători pentru Dinamo în acest sezon. Evoluţiile mijlocaşului le-au atras atenţia şi oficialilor de la FCSB, dar şi celor din La Liga.

Girona este echipa care se pregăteşte să-l ia pe Diogo Salomao (DETALII AICI). Portughezul va intra în ultimele şase luni de contract cu Dinamo, iar Mircea Rednic a recunoscut că două echipe din Golf se luptă pentru semnătura lui Salomao.

"Nu ştiu dacă voi rămâne la Dinamo. Este o întrebare la care nu ştiu ce să răspund. Niciodată nu se ştie ce se poate întâmpla. În acest moment, sunt foarte fericit la Dinamo, în România. Am avut un an şi jumătate cu reuşite şi sunt mulţumit de ce am reuşit la Dinamo.

Probabil va exista şansa de a continua, de a prelungi contractul, însă nimic concret până acum. Cred că cel mai important este să mergem liniştiţi în vacanţă, cu toţii avem nevoie, să fim liniştiţi din punct de vedere mental şi vom lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul meu. 

Nu am niciun plan. Dacă va fi să continui aici, plăcerea va fi de partea mea, iar dacă va exista o ofertă care să fie bună pentru club şi pentru mine, atunci va fi bine pentru ambele părţi. (n.r. întrebat despre o eventuală ofertă de la FCSB) Nici nu am ce să zic despre acest lucru pentru că nu este nimic concret până în acest moment. Aşa se întîmplă în fotbal, pot veni oferte şi de la cluburile rivale, dar eu nu mă gândesc la aşa ceva acum, nu este nimic concret" , a declarat Diogo Salomao pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: salomaofcsbla ligadinamo 

viewscnt
Articole similare