Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Un fost dinamovist are încredere totală în Rednic: "Poate rezolva lucrurile". Ce spune despre revenirea în Liga 1

EXCLUSIV VIDEO | Un fost dinamovist are încredere totală în Rednic: "Poate rezolva lucrurile". Ce spune despre revenirea în Liga 1
Comentarii

May Mahlangu a părăsit-o pe Dinamo în vara anului trecut, atunci când a ajuns la Ludogorets, în schimbul sumei de 500,000 de euro. Chiar dacă a plecat de jumătate de an din Liga 1, sud africanul rămâne fanilor "câinilor" şi dezvăluie că încă îi urmăreşte în competiţia internă. Mijlocaşul a mai vorbit şi despre o eventuală revenire în Liga 1.

"Am urmărit fiecare joc al lor, am văzut că s-au chinuit, dar cred că au un antrenor bun care poate rezolva lucrurile. Sper că îşi vor rezolva problemele şi vor juca fotbalul frumos pe care mulţi îl cunosc", a declarat Mahlangu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Sud africanul a vorbit şi despre o posibilă revenire în Liga 1: "Niciodată nu poţi şti unde poţi fi mâine. Dar sunt fericit că sunt aici şi vreau să continui pe linia pe care sunt acum".

De când a ajuns la Ludogorets, Mahlangu a jucat şapte meciuri şi a înscris un gol. La Dinamo, el a evoluat între 2016 şi 2018. 

Afla mai multe despre: may mahlanguliga 1ludogorets 

viewscnt
Articole similare