Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Vaşvari vs Karanovic: ”Sunt supărat, normal. Eu trebuia să bat penalty-ul, dar a vrut el să dea. S-a simţit bine...”

EXCLUSIV VIDEO |  Vaşvari vs Karanovic: ”Sunt supărat, normal. Eu trebuia să bat penalty-ul, dar a vrut el să dea. S-a simţit bine...”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Goran Karanovic a ratat o lovitură de la 11 metri în partida contra Chindiei. După meci, Vaşvari a explicat că el trebuia să bată acel penalty.

Chindia Târgovişte a remizat, sâmbătă, la Ploieşti, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a noua a Ligii I. Karanovic, atacantul oaspeţilor a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 48.

A fost un eveniment explicat ulterior de Vaşvari, cel care ar fi trebuit să execute acea lovitură de pedeapsă: ”E supărare, pentru că eu cred că meritam victoria. Am avut situaţii mai clare, inclusiv acel penalty. Eu trebuia să bat, dar a vrut el să dea. S-a simţit bine, a fost decizia lui şi nu am vrut să tragem de minge acolo, pe teren, pentru că arăta urât” a spus Vaşvari.

”Nu e prea bine pentru noi că avem aşa multe egaluri, pentru că aş prefera să avem două victorii şi o înfrângere. Am acumulat mai multe puncte în clasament. Lucru bun e că luăm destul de greu gol şi pe faza de apărare ne facem destul de bine treaba. Cu atâtea egaluri nu ai cum să ajungi în play-off, trebuie să legi şi victorii” a mai adăugat mijlocaşul covăsnenilor. 

Sepsi joacă următorul meci pe teren propriu cu Hermannstadt. Interesant este că echipa lui Laszlo nu a mai câştigat pe teren propriu din decemebrie anul trecut. 

Afla mai multe despre: vaşvarikaranovic 

viewscnt
Articole similare