Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viitorul antrenor de la FCSB, avertizat! Zotta: "Dacă-l acceptă pe Pintilii nu va fi nicio schimbare"

EXCLUSIV | Viitorul antrenor de la FCSB, avertizat! Zotta: "Dacă-l acceptă pe Pintilii nu va fi nicio schimbare"

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a spus că, având în vedere relaţia Pintilii - Gigi Becali, nu va fi nicio schimbare la FCSB dacă antrenorul care va fi numit în locul lui Nicolae Dică îl va accepta pe "Pinti" în stafful său.

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Pintilii l-a "turnat" pe Nicolae Dică cu două chestiuni legate de antrenamentele pe care le făcea "Nic". Zotta e sigur că Pintilii va face în continuare acelaşi lucru, indiferent de antrenor, dacă va rămâne în stafful acestora.

EXCLUSIV | Viitorul antrenor de la FCSB, avertizat! Zotta: "Dacă-l acceptă pe Pintilii nu va fi nicio schimbare"

FCSB caută în continuare antrenor. Varianta Mihai Pintilii "principal" nu mai e de actualitate, având în vedere că "Pinti" nu are licenţele necesare pentru a putea da indicaţii. În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a lansat un avertisment pentru viitorul antrenor al FCSB.

Zotta consideră că, dacă-l va accepta pe Pintilii în stafful său, viitorul antrenor de la FCSB riscă să sfârşească la fel ca Nicolae Dică.  "Dacă vine un antrenor care îl acceptă pe Pintilii nu va fi nicio schimbare. Antrenorul trebuie să-şi impună... Să vină cu staff-ul lui", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Totuşi, fostul arbitru e sigur că un antrenor cu anvergură nu l-ar accepta pe Mihai Pintilii în staff şi va vrea să vină cu oamenii săi de încredere: "Dacă vine un antrenor cu anvergură, nu îl ţine pe Pintilii! E clar asta", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

FCSB pune alt antrenor

După rezultatele din meciurile cu Rapid şi FCU Craiova, Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte ca Mihai Pintilii să rămână antrenor principal la FCSB, dar acest lucru nu se va întâmpla.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că varianta Mihai Pintilii full-time pentru banca FCSB nu mai e de actualitate. MM a spus că, în pauza pricinuită de meciurile amicale ale naţionalei României, FCSB va căuta să instaleze un antrenor cu licenţă PRO pe bancă.

"Noi vom aduce antrenor. E clar că trebuie să aducem antrenor.  Putea să stea oricine pe bancă la meciurile astea şi să dea indicaţii la meciurile astea.  Peste două săptămâni va trebui să ne prezentăm cu antrenor principal, cu licenţă, pe bancă. Oricine poate să facă orice, noi nu putem.

(n.r. - FCSB va aduce un antrenor) Da. Nu suntem aproape de nimeni, n-am niciun nume. Trebuie să avem antrenor cu licenţă pro. Pintilii, dacă va fi pe bancă, va fi doar delegat, să zicem", a spus Mihai Stoica, luni, la Sport Report, în direct la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: constantin zottafcsbantrenoravertismentmihai pintilii 

viewscnt
Articole similare