Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viitorul lui Şumudică a fost decis: "Am primit o propunere de nerefuzat" Cum comentează situaţia sa din Turcia

EXCLUSIV | Viitorul lui Şumudică a fost decis: "Am primit o propunere de nerefuzat" Cum comentează situaţia sa din Turcia

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică va semna în următoarele zile prelungirea acordului său cu Gaziantep, echipă pe care a preluat-o la începutul acestui sezon.

Şumudică este pe locul 8 în Turcia cu nou-promovata pe care o pregăteşte, însă la doar 3 lungimi de liderul Alanyaspor. 
 
"Duminică m-am înţeles, voi semna joi când mă voi întoarce un nou contract pe doi ani de zile, aveam contract doar pe un an, fiind foarte mulţumiţi voi semna un contract de doi ani de zile şi sper să îl duc la bun sfârşit fiindcă eu în ultimii 6-7 ani am încheiat campionatele peste tot. Şi acum am oferte din Arabia Saudită şi din Dubai dar nu se pune problema. Am timp să ajung acolo. Campionatul Turciei este un campionat puternic, un campionat în care se joacă fotbal adevărat, unde vin 30-40.000 de spectatori şi unde simţi că eşti antrenor" a spus Şumudică la întoarcerea în ţară. 
 
Cunoscut ca fiind un tip temperamental, Şumudică nu s-a schimbat odată cu revenirea în Turcia. 
 
"M-au eliminat, e record, după 75 de secunde, am lăsat o minge să treacă şi m-am interpus aşa între minge şi adversar, mi-am adus aminte când protejam mingea, când eram atacant şi mi-a dat cartonaş galben. Deocamdată nu am fost trimis în tribună, ceea ce mă bucură şi mă bucur foarte mult că după meci jucătorii echipei adverse au venit la mine şi m-au felicitat şi mi-au spus că am făcuto echipă foarte bună. Nu am probleme cu arbitrii, ei văd că pun presiune şi acum m-au liniştit în ultimele două meciuri. Mi-au dat cartonaş galben o dată după 10 minute şi acum după 75 de secunde, deci mă pun la punct şi nu mai am ce să mai fac. Dar niciodată să mă trimită în tribună, să vorbească urât, să te persifleze. Vin şi te avertizează, îţi dau acest cartonaş galben după care trebuie să te linişteşti" povesteşte tehnicianul. 
 
 

Afla mai multe despre: marius şumudicăgazianteppropunerenaţională 

viewscnt
Articole similare