Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viitorul se pregăteşte de noi acţionari. Anunţul făcut de Gică Popescu: ”Suntem bine”

EXCLUSIV | Viitorul se pregăteşte de noi acţionari. Anunţul făcut de Gică Popescu: ”Suntem bine”

Superliga

Comentarii

Gică Popescu susţine că, în curând, Viitorul ar putea avea noi acţionari. Gică Hagi încearcă de mai mult timp să atragă lângă el oameni de afaceri dispuşi să investească şi să ducă Viitorul la următorul nivel.

Gică Hagi a înfiinţat Viitorul în urmă cu 10 ani şi tot acest timp a reuşit să câştige toate trofeele cu echipele de juniori, a luat titlul în Liga 1, Cupa şi are 10 jucători în lotul de la EURO 2019. Însă ”Regele” şi-a exprimat dorinţa de a vinde o parte din acţiuni, în speranţa că va atrage oameni cu bani.

Hagi şi-ar dori să transforme astfel Viitorul într-un club şi mai puternic, care să-şi permită să plătească salarii mai mari şi să nu mai depindă de vânzarea jucătorilor pe care-i creşte. De altfel, performanţele reuşite de România U21 la EURO l-ar putea ajuta să-şi pună planul în aplicare, în condiţiile în care jucătorii Viitorului au avut evoluţii foarte bune.

Întrebat despre eventuali oameni de afaceri dispuşi să investească în Viitorul, Gică Popescu - preşedintele clubului - spune că sunt discuţii şi speră să fie încheiate în curând cu succes: ”(Despre acţionari noi la Viitorul) Suntem bine. Există discuţii, există discuţii de mai mult timp. Sper să le concretizăm în cel mai scurt timp”, a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare