Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viitorul se teme de retrogradare: "Am spus public această chestie". Cantonamentul strict pus la cale. Va costa peste 100.000 de euro

EXCLUSIV | Viitorul se teme de retrogradare: "Am spus public această chestie". Cantonamentul strict pus la cale. Va costa peste 100.000 de euro

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu, preşedintele FC Viitorul, a vorbit în emisiunea Sport Report de la Telekom Sport despre cantonamentul pe care îl plănuieşte clubul.

"Probabil că noi va trebui să stăm într-o aripă separată de la hotel Iaki, unde putem să avem siguranţa că este într-adevăr un cantonament izolat. După calculele noastre, o săptămână de cantonament ne va duce în jur a 25-30.000 de euro. O săptămână. Dacă vor fi două, va fi dublu, dacă vor fi trei, înmulţim.

Programul este în felul următor: antrenament, cameră şi nimic altceva. Tu crezi că e posibil aşa ceva? Crezi că un jucător, un om poate să reziste patru săptămâni să stea numai şi numai în casă şi să iasă două ore pe zi la antrenament? Crezi că e normal aşa ceva? Nu au voie jucătorii să iasă în holul hotelului, nu au voie să iasă în barul hotelului, nu au voie să se plimbe în curtea hotelului, trebuie să stea în cameră şi numai în cameră. Trebuie să ne gândim şi la jucători, că nu pot sta în cantonament la nesfârşit. Au familii, au copii şi una este când vii în cantonament cu o zi înaintea meciului cu un anumit spirit, cu o anumit entuziasm de acasă şi una e când stai o lună de zile şi de-abia aştepţi să se termine cantonamentul, să treacă meciurile, să te duci să îţi vezi copiii şi familia", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport. 

În mod ideal, preşedintele lui Viitorul ar prefera un cantonament şi cu meciuri amicale, însă în contextul actual acest lucru este aproape imposibil. Totodată, accidentările pot fi o mare problemă pentru lotul condus de Gică Hagi: "Am spus lucrul acesta, că ar trebui să avem posibilitatea să jucăm şi meciuri amicale însă acest lucru implică deplasări, alte chestiuni care nu cred că vor fi permise. Va trebui să încercăm să facem o pregătire cât mai bună fără să jucăm meciuri amicale, ceea ce este foarte riscant pentru echipele care joacă în subsolul clasamentului, în play out.

Această perioadă de pregătire dacă nu o faci bine pot interveni accidentări, eu am spus şi public această chestiune că dacă nouă ni se accidentează patru dintre jucătorii cei mai buni putem să intrăm într-o situaţie de criză care să pericliteze chiar rămânerea în prima ligă", a mai spus Popescu. 

Afla mai multe despre: gica popescuviitorul 

viewscnt
Articole similare