Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vin ofertele pentru Alibec şi Budescu? Un fost coleg de la Astra îi vede plecaţi pe cei doi: "Sunt jucători foarte buni!"

EXCLUSIV | Vin ofertele pentru Alibec şi Budescu? Un fost coleg de la Astra îi vede plecaţi pe cei doi: "Sunt jucători foarte buni!"

Astra Giurgiu

Comentarii

William De Amorim (28 de ani), fost coleg cu Constantin Budescu şi Denis Alibec, crede că starurile de la Astra vor pleca de la echipă când următoarea perioadă de mercato se va deschide. Brazilianul a acordat un interviu exclusiv pentru Telekom Sport.

De Amorim, Budescu şi Alibec au fost colegi într-o perioadă de glorie pentru Astra. Fotbalistul brazilian e sigur că oamenii-orchestră de la Giurgiu nu vor mai fi în Liga 1 şi sezonul viitor. Alibec şi Budescu au făcut spectacol la Astra în acest sezon, formaţia de lângă Dunăre fiind pe locul patru în clasamentul din Liga 1 înainte de întreruperea campionatului.

"(n.r. - Ce crezi că se va întâmpla cu Budescu şi Alibec?) Sunt jucători foarte buni şi o să aibe foarte multe oferte să plece", a spus William De Amorim, pentru Telekom Sport. Denis Alibec a marcat 11 goluri şi a livrat 10 pase de gol în acest sezon la Astra, în timp ce Budescu a înscris de şase ori şi a livrat opt assist-uri.

Willian De Amorim a fost împrumutat de FCSB la Xanthi, în Grecia.

Afla mai multe despre: william de amorimbudescualibecastra 

viewscnt
Articole similare