Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vine Marius Şumudică la FCSB? Unul dintre prietenii antrenorului: ”Până la urmă, e profesionist”

EXCLUSIV | Vine Marius Şumudică la FCSB? Unul dintre prietenii antrenorului: ”Până la urmă, e profesionist”

Superliga

Comentarii

Cristi Dulca, fost coleg cu Marius Şumudică la Rapid, este de părere că n-ar fi nimic ieşit din comun dacă acesta ar accepta să o pregătească pe FCSB. Şumudică a declarat recent că este dispus să lucreze cu Gigi Becali la FCSB, dar că n-au discutat până acum despre această variantă.

Marius Şumudică este unul dintre cei mai înfocaţi fani ai Rapidului, dar, cu toate acestea, are o relaţie excelentă cu Gigi Becali. De altfel, patronul FCSB îl curtează de ceva vreme, dar, până acum, Mihai Stoica s-a opus. Recent, fostul antrenor al Astrei a declarat că ar lucra excelent cu Gigi Becali şi este mirat de lipsa de performanţă de la FCSB, club pe care-l consideră cel mai stabil din Liga 1.

Prieten bun cu Marius Şumudică, Dulca este încrezător într-o astfel de colaborare: ”Am fost colegi, suntem prieteni. Până la urmă, eşti profesionist şi ca jucător, şi ca antrenor. El e un mare rapidist, relaţia lui cu Gigi Becali este foarte bună. Nu văd de ce nu ar putea antrena la FCSB. Chiar mi-ar plăcea ca Marius Şumudică să revină în fotbalul românesc. E un personaj aparte, pe lângă faptul că este un antrenor bun şi a demonstrat-o”, a spus Dulca pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi dulcafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare