Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viorel Moldovan îşi face planuri pentru revenirea oficială în Liga I. Cum vede meciul cu Viitorul: "Chiar mă simt excelent şi am încredere"

EXCLUSIV | Viorel Moldovan îşi face planuri pentru revenirea oficială în Liga I. Cum vede meciul cu Viitorul: "Chiar mă simt excelent şi am încredere"

Chindia Targoviste

Comentarii

Miercuri este ziua cea mare şi pentru Viorel Moldovan. Chindia va juca, în sfârşit, primul meci de la reluare. În etapa de săptămâna trecută, cu Dinamo, a stat pe bară, după ce magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Gheorghe Hagi este primul adversar al lui Viorel Moldovan, de la ora 20:00. Miercuri, în direct la Telekom Sport 1, Chindia Târgovişte joacă acasă cu FC Viitorul.

"Jucăm şi noi primul meci oficial, de-abia aşteptăm. Şi săptămâna trecută eu zic că am fost pregătiţi să începem şi să terminăm acest sezon, meciul de la Dinamo nu a fost să fie din acel motiv, nu mai vreau să revin. Important e că începem şi sper eu să începem cu dreptul, să câştigăm primele puncte de la revenire după această pauză forţată din cauza coronavirusului. 

Am reuşit să facem un joc cu două reprize de 60 de minute cu Craiova, cred eu că a fost un aspect pozitiv din toate punctele de vedere, să ne testăm în faţa unei pretendente la câştigarea campionatului. Craiova e o echipă asemănătoare cu ceea ce vom întâlni miercuri seară şi mă refer aici la Viitorul, o echipă cu un concept şi o filozofie de joc excelentă, cred că e cea mai bună filozofie şi cel mai bun concept din ţara asta.

Nu cred că îşi fac ei probleme, eu îl ştiu pe Gică, ştiu că vrea să câştige toate jocurile, la fel sunt şi eu, normal că miercuri seară îmi doresc să câştigăm acest joc, să începem cu dreptul, noi avem foarte mare nevoie de puncte. Suntem pregătiţi şi, sincer, aştept cu mare nerăbdare acest joc. Eu sunt foarte optimist, chiar mă simt excelent, grupul meu are o stare de spirit foarte bună, cred că vom reuşi să terminăm acest sezon. Apreciez şi iubesc foarte mult ceea ce face Gică Hagi la Viitorul. A creat un concept minunat, asta mi-aş dori şi eu chiar la Târgovişte" , a declarat Viorel Moldovan la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare